Українська співачка Gip C випустила трек біль «Akula»

Українська співачка Gip C випустила трек біль «Akula»

У своєму українському треку я пишу про те, що йду по склу та мене нічого не бентежить, тому що, як не було боляче я продовжу йти та заберу усе, що давно мені належить, заберу та забрала!  .

Після пережитого, поряд з «наймогутнішими» глибами та «акулами» шоу-бізу пройшло достатньо часу, для того, аби відійти та подивитись на це зі сторони. Мало хто може розуміти, що таке, харасмент, газлайтинг та сексизм, це на перший погляд «модні» слова та такі гучні, але коли ти знаходишся у епіцентрі подій, поступово сходиш с глузду. Коли найважливіше діло усього твого життя перетворюють на об'єкт для маніпуляцій, тримають на страху, ультиматумах та постійних насмішок разом з приниженням.   В нашому суспільстві вважається зрозумілим те, що тільки  фізичне та те, що можна побачити, але окрім фізичного є ментальне, набагато тендітніше ніж може здатися але як «ремонтувати» його питання інше.

«Лунає моя мова, це не пуста розмова  живу своє життя, а кажуть: «постанова» Незламна та вільна Землі моїй вібрація  Ця музика для мене  Звучить, як афірмація Незламна та жива Сильна, вільна моя нація  Ця музика для тебе  Звучить як афірмація» Приспів лунає для усіх українців та особливо для українок, які у тяжких сімейних або робочих відносинах, я знаю, що я не одна така, і саме цими рядками я закликаю пам'ятати звідки ти, пам'ятати свою силу та не замовчувати те, що трапляється з тобою!

Саме тоді, мені не вистачало такої підбадьорюючої пісні з нагадуванням, що я акула і мені океан по коліно! Наразі, я видихнула і маю ще багато чого сказати у своїх наступних витворах, це дуже цікавий шлях, хоч не легкий, але від того ще цікавіший! 

Читати також


up