Прем’єра пісні «Сумуватиму» від саунд продюсера Дмитра Сисоєва (OMUT)

Прем’єра пісні «Сумуватиму» від саунд продюсера Дмитра Сисоєва (OMUT)

Український сонграйтер Дмитро Сисоєв, який виступає під творчим псевдонімом OMUT переживає новий етап свого, як творчого, так і особистого життя. Артист презентує пісню “Сумуватиму”,  крізь призму якої передає власну історію кохання.

Моя нова пісня присвячена дуже близькій та рідній для мене людині. Жінці, яка змінила моє життя, з якою я відчув, що таке справжнє кохання. Вона була тією людиною, яка надихала, надихає і буде робити це завжди. Це єдина жінка, яка змогла побачити та відчути мій внутрішній світ, за що я безмежно вдячний”, - розповідає OMUT.

Артист зізнається, пісню написав у середині квітня, коли переживав новий етап стосунків з коханою людиною.

Наразі наші відносини вийшли на інший рівень, це дещо більше, ніж любов. Наші стосунки на паузі, але це не кінець, ми у серці один у одного. Нам важко, але одночасно легко, бо ми впевнені, що наша історія не закінчилась. Зараз так треба, ми це відчуваємо і розуміємо”, - додав артист.

Виконавець заінтригував аудиторію підготовкою відео роботи на пісню, зйомки якої заплановані на початок вересня.

Нагадаємо, Дмитро Сисоєв - автор хітів  Ivan NAVI, Олі Полякової, Анни Трінчер, Ivan NAVI та інших. Спільні дуети з репером ХАС (“Залишаюсь тут”) та співачкою YATSUTA (1+1) захопили увагу случахів та потрапили у Тренди YouTube та чарти стрімінгових майданчиків.

“Сумуватиму” вже доступна на всіх цифрових майданчиках.

 

Читати також


up