Презентація з Вірою Агеєвою, онлайн-зустріч з дослідницею історії українського бізнесу

Презентація з Вірою Агеєвою, онлайн-зустріч з дослідницею історії українського бізнесу

20 вересня залишіть вечір вільним, адже у книгарні СЕНС о 18.30 на вас чекає зустріч з однією з найвідоміших, найоригінальніших літературознавиць нашого часу – з Вірою Агеєвою. Ніхто так не зможе вам розповісти про українських класиків і про те, як їхні твори варто читати сьогодні. У Yakaboo Publishing вийшли дві антології українських письменників ХХ століття, укладені пані Вірою: “Коли говорять гармати... Антологія української воєнної прози ХХ століття” та “Арабески. Антологія української малої прози І половини ХХ ст.”. Про них і поговоримо. Зустріч модерує Богдана Романцова, викладачка на літературних курсах освітніх платформ Litosvita, Nobilitet, Prometheus.

Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва”, Тетяною Водотикою

28 вересня о 18.30 чекаємо вас на онлайн-трансляції на Facebook-сторінці Yakaboo Publishing: ми поговоримо про інновації та занепад, тріумфи та факапи останніх 200 років українського бізнесу. Комусь здається, що сучасний український бізнес наче з’явився “з нічого”, зародився у вакуумі пост-радянської руїни на попелищі планової економіки. Але це не так: ми маємо багату, цікаву історію підприємництва. В ній коріння перемог і поразок українських бізнесів XXI століття. Поговоримо про це на онлайн-презентації з авторкою книжки  “Виклик, шанс, зміна. Історія українського підприємництва”, Тетяною Водотикою.

А що буде у жовтні? У жовтні буде Львівський форум видавців, Франкфуртський ярмарок та вихід перших книжок з серії «Галерея світової прози: європейська візія», яка виходить у нашому видавництві завдяки гранту «Креативної Європи».


Читати також