Українська співачка MENARTA презентувала новий сингл «Your light»

Українська співачка MENARTA презентувала новий сингл «Your light»

MENARTA - українська інді-поп співачка, авторка пісень.  Вона пише свої пісні під час прогулянок серед скель і пагорбів, розташованих неподалік від її будинку, де вона живе зі своєю сім'єю. Всі пісні записані в домашній студії, яку MENARTA створила власноруч.

Співачка пише пісні з глибоким змістом, про світло людської душі, єдність з Творцем і вирішення життєвих проблем не загальноприйнятими, звичними методами. Пісні MENARTA нагадують нам про важливі аксіоми - ми можемо творити своє  життя і свою особистість, ми можемо розправити крила і відчути небо!

Пісні Менарта вже звучать на українських, діаспорних та закордонних радіостанціях. Серед них: Шлягер, Музичний рай, Рок-портал, Радіо Вільної України, Lava Lounge Radio (Австралія), Amazing Radio (США та Англія), Talent Cast (Нідерланди), Geografia Rock (Бразилія), Prospect Radio (Великобританія), Krac Radio (Канада) та Radio Kozachok (Англія), де співачка давала інтерв'ю в прямому ефірі.

Також пісні увійшли до European Indie Music та більше ніж 40 європейських радіостанцій.

MENARTA регулярно з'являється на музичних ресурсах, зокрема на YouTube-каналі TANYA PAPERNIUK, де її пісня "Відчути Небо" увійшла в підбірку новинок червня 2023, а  «Your light» - серед кращих новинок за вересень. Також пісні співачки були додані до багатьох плейлистів на SPOTIFY.

Зокрема пісня «Your light» увійшла до кращих пісень України за 2023 рік.

Читати також


up