Співачка Natisa Gogol презентує нову відеороботу «Love for Real»

Співачка Natisa Gogol презентує нову відеороботу «Love for Real»

Співачка Natisa Gogol презентує спільну відеороботу із режисером Юрієм Двіжоном.

“Love for Real” - це пісня про щирі почуття, що лунає з вуст закоханої жінки.

Мелодизм ніжного вокалу поєднується разом із поп-саундом з елементами синт-вейву з ретро-звучанням та диско. Саме таке поєднання лірики та музики вирізняє трек та занурює у гіпнотичну атмосферу. Автором пісні став легендарний американський співак та композитор Грегорі Дарлінг (Gregory Darling), який в свій час виступав на одній сцені із  Prince та Bryan Adams та створював музику для шоу Idol.

Natisa Gogol:

Головний меседж пісні закладений у назві та приспіві - I believe in love. Я вірю в кохання, неважливо яке, та неважливо з ким. Все, що реальне у цьому житті, - це кохання, а все інше - ілюзія. Хочеться, щоб пісня знайшла відгук у серцях”.

Разом із синглом співачка презентувала екранізацію на пісню. Режисером відеороботи став Юрій Двіжон. Це друга спільна робота митців.

Партнером Natisa Gogol у кліпі став актор та хореограф Шакіл Браш. За сюжетом кліпу героїня переживає через розлучення з коханим, ці почуття знайомі кожній людині, що мала стосунки. Саме друг-гей допомагає дівчині пережити депресію. Але попри всі негаразди та розчарування, героїня продовжує вірити в кохання, що є головним меседжем пісні.

Natisa Gogol:

Головний меседж кліпу: кохання не має кордонів, перешкод, статі та раси. Кохання - це те, що всередині та навколо нас. Кохання не обирають, а слідують за покликом серця.

Ідея кліпу підкреслює, що у кохання немає законів, воно - поза законами і людських догм. Цим кліпом я підтримую ЛГБТ+ спільноту, а також принцип, що у кохання немає обмежень. Ця пісня та кліп про рівність всіх людей, незалежно від того, кого вони люблять”.

Юрій Двіжон, режисер кліпу:

Я дуже радий, що відео вийшло веселе, життєве та з гумором. Воно повністю розкриває мій теперішній внутрішній стан як режисера та українця. Не дивлячись на події та моменти, які нам зараз трапляються в житті, ми стараємось позитивно дивитись у майбутнє та знаходити приводу для радості та сміху. Головне аби поряд були вірні кохані та друзі”.


Читати також