ТОП-3 найдорожчих кішок у світі

найдорожчі кішки. Саванна

Кішки є найпопулярнішими домашніми тваринами. Вони не потребують особливо ретельного догляду і здатні справляти потребу у спеціально відведеному місці, чим не можуть похвалитися, наприклад, собаки. А той факт, що картинки кошенят на сьогоднішній день найбільш затребувані в інтернеті, вкотре доводить, що не існує в світі людини, яка була б байдужа до цієї домашньої тварини.

Існує безліч порід кішок: деякі з них з'явилися випадково, інші – виведені штучно, з метою продажу породи та збагачення на цьому. Так чи інакше, всі породи прекрасні і підкуповують своїм мурчанням, поведінкою, особливостями в характері. Втім, є такі породи, які коштують шалених грошей. Все залежить від рідкості та чистоти породи вихованця. Пропонуємо вам ТОП-3 види, які вважаються найдорожчими у всьому світі.

Найдорожчі вихованці

Отже, у трійку кошенят, що коштують, як нова іномарка, потрапили:

  1. Саванна. Гібрид домашньої кішки та африканського сервалу. У зовнішності має довгі ноги, але особливо цінується за високий інтелект. Її ціна – від 5 до 20 тисяч доларів.
  2. Чаузі. Рідкісна порода, виведена шляхом схрещування домашньої кішки та дикої рисі. Популярна тим, що ненавидять самотність і не втрачає запал до кінця життя. Таке кошеня коштуватиме 5-9 тисяч доларів.
  3. Као-мані. Кішка білого кольору з блакитними, жовтими та різнокольоровими очима. Раніше ця порода вважалася символом аристократичної успішності. А сьогодні, якщо ви хочете мати таке кошеня, готуйтеся віддати за нього 5-6 тисяч доларів.

Зрозуміло, м'якучого пухнастого друга можна знайти і безкоштовно, підібравши у дворі, запитавши, у кого з друзів народила кішка або взявши з рук в руки в зоомагазині. Але згадані породи високо цінуються у суспільстві як показник достатку: дорогого авто, розкішного будинку, ексклюзивного плаття тощо. Так що і кішки, будучи рідкісними породами за своєю природою, здатні дивувати захмарною вартістю.


Читати також