Гурт Two Streets презентують сингл «Спадок» та однойменний альбом

Гурт Two Streets презентують сингл «Спадок» та однойменний альбом

Український гурт Two Streets підготував для своїх шанувальників чудовий осінній подарунок – реліз синглу «Спадок». Разом із синглом гурт видає свій однойменний концептуальний альбом. Реліз відбудеться на лейблі COMP MUSIC, що є офіційним представництвом Universal Music Group в Україні. «Спадок» став останнім синглом з повноформатного альбому гурту і замикає лонгплей. Прем’єра відеокліпу до синглу відбудеться на офіційному каналі Two Streets о 10:00, 27 жовтня. Разом з виходом синглу «Спадок» слухачам стануть доступні усі нові роботи гурту з однойменного альбому, які ще не були видані!

Відеокліп на пісню «Спадок» було знято з метою акцентування уваги на проблемі руйнації об'єктів культурної спадщини столиці України. Саме в цьому полягає й концепція першого повноформатного альбому Two Streets. Зйомки музичного відео проходили у Києві в аварійному дореволюційному будинку по вул. Ярославів Вал 10, в тому самому приміщенні де було знято кліп до першого синглу альбому, пісню «Нас Немає». Тетяні Ващенко («Потяг До Перемоги», «Голос Країни»), яка виступила режисеркою та сценаристкою відеокліпу, за допомогою символів, тонкою мовою метафори вдалося передати ідеї Two Streets і відтворити у відео форматі основний посил пісні та альбому «Спадок». В цій музичній короткометражці учасники гурту виконали ролі київських будинків: кінотеатру «Київ», будинку Мурашка, будівлі «Квіти України», будинку Ювеліра, що на Андріївському узвозі 18 та будинку Листовничого. Усі ці споруди є культурною спадщиною усіх українців та безпосередньо киян і потребують особливої уваги, адже переважно усі вони наразі занедбані та знаходяться в аварійному стані. У відео присутні й антигерої, Більшовик, Комуніст та Міський Депутат, які уособлюють собою епохи, за яких було зруйновано безліч архітектурних, історичних та мистецьких пам’яток Києва. Автори музичного відео додали ще один рідний усім українцям символ – Український Борщ, який y 2022 році був внесений до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Над обкладинками альбому «Спадок» та синглів працювали дизайнерки Єлизавета Гусєва та Вікторія Шидловська, а обкладинку синглу «Двоє у човні» створив Іван Шаран – актор театру ім. I. Франка та зірка фільму «Памфір». Така творча колаборація однодумців різних сфер мистецтва виділяє альбом серед багатьох подій вітчизняної рок-музики 2023 року.

Крім трьох синглів альбому та пісні «Спадок» Two Streets представляє слухачам ще 5 нових пісень: «Хвилі», «Повертайся», «Хрестові», «2000 Морів» та «Цунамі», які увійшли у лонгплей. Альбом був записаний на студії LipkyZvukoZapys, під керівництвом саунд продюсера Сергія Заболотного (Табула Раса, Omana, Bahroma та ін.). В складі гурту вокальні партії виконує Макс Онанко; Кір Павловський - соло гітара; ритм гітара - Олексій Воронін; Євген Антонов - бас-гітара; на ударних Дмитро Вахта, а також за участі барабанщика гуртів Pustosh та Vovk Євгенія Хрульова.

29 жовтня на сцені клубу Volume Club, що по вул. Гарматна 26/2 відбудеться концерт Two Streets, де гурт презентує альбом «Спадок» лайв! Слідкуйте за анонсами і слухайте тільки якісну музику! 

Текст пісні "Спадок":


Вступ
За, за, за горизонтом
Сідає скляне сонце
Скажи, скажи, мені мила,
що ми залишим цьому світові…

Куплет
Моє життя то буйний цвіт
Моя душа шалений крик
Мільйони очей за нами шпигують
Вони для нас, назавжди забуті.

На правила, нам начхати
Їм не варто довіряти
Карбують кроки, стрілки невблаганні
Ми все втрачаєм, минуле стираєм.

Приспів
За, за, за горизонтом
Сідає скляне сонце
Скажи, скажи, мені мила,
що ми залишим цьому світові

Куплет
Зберегти ніяк не можна, лише зруйнувати
Крокують в парадах, герострати
Ми все втрачаєм, минуле стираєм.

Де, ви свідки минулих днів?
Де ж, ваші багряні сни?
Подивись, хіба ти не бачиш?
Давно вже порвані канати.

Приспів
За, за, за горизонтом
Сідає скляне сонце
Скажи, скажи, мені мила,
що ми залишим цьому світові





Читати також


up