Талановита співачка INNSHA презентує нову захоплюючу пісню «Матриця»

Талановита співачка INNSHA презентує нову захоплюючу пісню «Матриця»

INNSHA

Інна Шевчук (дів. Сорока) – українська інді-поп-рок співачка, авторка пісень. Народилася в м. Дніпро. Була вокалісткою у складі гуртів «Right Now Band» та «Cinema Band». Приймала участь у етно-фестивалі «Сяйво» та багато інших...

Представляємо вашій увазі нову захоплюючу пісню від талановитої співачки INNSHA - "Матриця".

"Матриця" - це потужна пісня, що звертає увагу на актуальні теми сучасного світу. INNSHA вдало втілила у свої тексти тему внутрішньої боротьби кожної людини, між її прагненням до вільної самореалізації і пошуку щастя та приховуванням за маскою суспільних очікувань і норм.

Її захоплива мелодія і потужний вокал допомагають глядачам і слухачам висловити складні емоції і зануритися в унікальний світ її музики. В цій пісні INNSHA розмірковує про різні виміри життя, де кожен має своє поле боротьби на Курукшетрі – символічну битву добра і зла всередині себе.

Вірші, які звучать у пісні, наповнені емоціями, силовими мотивами та змушують переосмислити значення кожної миті в нашому житті. INNSHA поєднує у своїй творчості українську мову з глибокими духовними посланнями на прадавньому санскриті, що робить її музику універсальною та підсвідомо зрозумілою для слухачів з різних країн.

Створенням данного релізу ми хотіли донести до слухача (читача) що ми відчували при створенні пісні і який сенс у ній закладений.

Творча команда талановитої співачки INNSHA працює над новими піснями. Чи будуть вони хітами? Я гадаю що так. Тому що ми вкладуємо в них наші духовні настрої, переживання, емоції...

Читати також


up