Молодий виконавець Smillan презентує новий трек «Wow»

Молодий виконавець Smillan презентує новий трек «Wow»

Молодий артист Smillan - експериментатор таких жанрів як: Rap, R&B, Pop, Dance. Міксує в своїх піснях різний настрій, розповідає свої історії, або що відбувалося навколо самого автора. Хороша музика з приємним голосом потрапляє в саме серце слухача.

"Wow" - це трек, який створений зі смаком і чуттям. Його музика грає на струнах вашої душі, а вокальне виконання заворожує і вбирає в себе кожну емоцію. Він розповідає історію, яка відома кожному, хто коли-небудь був закоханим.

"Wow" розказує життєвий досвід артиста, який несе з собою відчуття ніжності та внутрішньої глибини. Цей трек переповнений емоціями, і він дійсно дарує слухачам незабутні миті рефлексії та почуттів.

Smillan робить цей трек особливим. "Wow" просуває межі R&B, поєднуючи в собі класичний звук і сучасний вираз, що робить його неперевершеним.

Ми запрошуємо вас на музичну подорож через світ "Wow", який вже доступний на всіх головних музичних платформах. Ця пісня готова вразити ваші серця і залишити незабутній слід в вашій душі.

Цієї осені Smillan мав декілька успішних релізів, трек «Пазли» потрапив до топових музичних плей-листів. Також артист зробив акцент на фіти, пісню «Падаю» зі співачкою Jzelle ви вже можете послухати на платформах. Ще дві роботи вийдуть зовсім скоро.

Читати також


up