Співачка VESELKA випустила пісню «АU», яка несе нестримну енергію етнічних мотивів

Співачка VESELKA випустила пісню «АU», яка несе нестримну енергію етнічних мотивів

Юлія Чусовітіна - вона ж VESELKA : співачка, вокалістка,  педагог з танців та просто вільна духом людина! Її кредо - жити в гармонії із собою і всім Всесвітом!

Ще з самого малечку співочі та танцювальні здібності Юлі помітили вихователі дитсадочку в її маленькому містечку Покров.

З 3-х рочків вона вже запалювала  дитячі пісеньки на кожному святі, здібно пританцьовуючи  танцювальні рухи у яскравих нарядах , які мама шила їй власноруч після робочих змін. В школі цю тенденцію підхопили культмасові педагоги і Юлю готували до концертів та творчих змагань .

У 4- му класі вона навіть посіла 2 місце (серед усіх шкіл) у місцевому конкурсі  «Міс Аліса», зачепила суддів своєю артистичністю та вокальними здібностями .

У 6-му класі Батьки відвели Юлю на Вокал, і там на неї чекав «сюрприз» долі. Гурток з вокалу був суміжним із заняттями з сучасних танців , тому якщо ти записуєшся на вокал, то мусиш одночасно ходити й на Танці .

До випуску зі школи, Юля не пропускала жодного свята, шкільного та місцевого . Вокалом та виступами з її танцювальним колективом вона реалізовувала свою творчу енергію у цей світ!

Потім прийшли роки навчання: спочатку філологія, згодом змінила напрямок - Університет Поплавського ( готельно-ресторанний бізнес). Паралельно із навчанням працювала на першій своїй роботі ОФІЦІАНТКОЮ. Творчість відійшла на другий план, на якийсь час довелось забути. В інституті не проявляла себе, не вистачало сміливості.

Лише на 3 курсі , за «випадковістю» Юлю покликала дівчина сходити на танці в одну з кращих студій в Києві My Way. Це  стало імпульсом для відродження реалізації у творчому, а саме танцювальному напрямку. Тоді Юля зрозуміла , як насправді вона сумувала за цим всім, та наче частина  її увесь цей час спала і знову відродилася . Юля зрозуміла, що без цього вона не може. І усю свою стипендію вона віддавала на абонементи з танців.

Потім була тяжка праця в Польщі, згодом повернення в Україну та викладання танців. 5 років Юля була успішним педагогом з сучасних танців ( Heels, Twerk, Jazz Funk) , вела 4 групи і обожнювала те, чим займається .І згодом наважилася відкрити Свою студію Танців та Йоги . Яка по сьогоднішній день радо зустрічає усіх бажаючих.

Здавалось, наче вже реалізувала всі свої мрі, але в 29 років, під час медитації відчула, що є бажання повернутися до вокалу та створювати власні пісні.

Так народилась перша авторська пісня “AU”!

О 12 ночі вона написала повідомлення своїй подружці-поетесі про бажання створити пісню, і вже вранці Подруга (Левченко Олена) прислала їй текст пісні, який написала на одному диханні.

Юля прочитала слова і одразу почав зароджуватися та наспівуватися мотив, як наче цю пісню вона співала вже 1000 років .

Крок за кроком Юля почала втілювати цю задумку, та у цьому їй допомагали і разом створювали найталановитіші люди, справжні профі своєї справи .

Так і з’явилась пісня «АU» та псевдонім Юлі як артистки «VESELKA»

Чому саме Веселка ? Бо для Юлі це образ Багатогранності, яка вміщає у собі усі кольори Всесвіту , так як і ми можемо вміщати у собі абсолютно різні грані та втілюватися і реалізовуватися у цей світ через різні свої таланти, не обмежуючи себе у чомусь одному .

Веселка - унікальне явище, Вона завжди «веселить» своєю появою та дарує радість кожному , на чиї очі вона потрапить. Вона наче має цілющий ефект для душі та внутрішнього стану. Вона яскрава та захоплююча .

Тому саме через цей образ Юля й буде радувати та зцілювати прекрасні душі людей своїми піснями та запальними ритмами .

Запрошуємо ознайомитися та відчути її перше творіння «АU».

Приємного прослуховування.

Про пісню «AU»

Пісня «AU» - вона про ЗЦІЛЕННЯ.

Зцілення кожної душі, до чиїх сердець вона проллється.

Це заряд цілющої енергії, як «цілюща вода» що «блискає» із вуст Веселки.

І навіть у «Темну ніч» вона продовжує співати та надихати - нести свою місію у цей світ  - світити , заряджати та дарувати радість кожній душі , яка зустрінеться на її шляху.

Серед «вічних так і ні»  своїми вустами , піснями та терапевтичними танцями VESELKA  допомагає знайти свій шлях, Почути себе , Знайти себе, потрапити «Додому».

Пізнати «Як же душа може ЛІТАТИ».

Своїм світлом, мов ЗОЛОТАВА ІСКРА, через цю Пісню VESELKA обіймає кожного, чия душа потребує тепла, качовими  ритмами запалює їх серця та кличе у зцілювальний танець ДУШІ ТА ТІЛА.

Цитата:

“Цей реліз для мене - Можливість подарувати заряд позитивної енергії , надихнути на світло та показати якою різноманітною , яскравою , та позитивною  може були українська музика.

Поштовх на створення цієї пісні прийшов у практиці-медитації . Де на питання «якщо б у вас було грошей на 3 покоління уперед , чим би ви займались?»

 ⁃ Ділилася б своєю творчістю через пісні , але однозначно ПОЗИТИВНІ, бадьорі , качові та радісні . Щоб «заряджати» сердця людей .Бо саме у цьому відчуваю свою місію - нести світло , радість та позитив.

 ⁃

Надзвичайно приємно отримувати нескінченну кількість підтримки та коментарів після релізу , як людей качає наша пісня ? як йдуть мурахи та тепло по усьому тілі від нашого звучання , від етнічних та запальних ритмів . Та як « круто що українська музика може бути такою , позитивною» 

Кожне ваше тепле слово - це найдорожча нагорода та радість. Значить ми рухаємось у правильному напрямку. Дякуємо від усього серця.

Продовжуємо ..."

Які плани на майбутнє?

“Взагалі полюбляю жити цим днем, моментом, відчувати процес життя. Із планів - завершити роботу над кліпом до пісні, вже скоро буде прем'єра! Також в намірах продовжити створювати пісні, пошук себе в нових напрямках та проявлення своїх нових граней.”

Читати також


up