Артист українського хіп-хопу Acee2K випускає новий сингл «Smoke Session»

Артист українського хіп-хопу Acee2K випускає новий сингл «Smoke Session»

Acee2K - засновник лейблу GK Music, базується у Варшаві, з унікальним звучанням, власним стилем зведення, текстами нашпигованими панч-лініями та вордплеями. Артист відкриє проект "Західне Узбережжя" - West Coast альбом українською про почуття автора.

Acee2K, швидко прогресуючий артист українського хіп-хопу, випускає новий сингл "Smoke Session". Відомий своїм авторським стилем, Acee2K демонструє потужний реліз, показуючи свою відданість музиці при цьому узалишаючись вірним собі.

"Smoke Session" вводить нас у пізньо вечірні студійні сесії, де Acee2K працює зі своєю командою. Його емоційно насичені слова розкривають його справжні почуття та чесність.

Сингл розкриває складнощі кохання та стосунків, артист говорить про відчуття страху: "серце покриває іній, сподіваюсь знову полюблю".

"Smoke Session" доступний на всіх платформах для стрімінгу. Слідкуйте за оновленнями випусків та виступів Acee2K, слідкуючи за ним у соціальних мережах

Це приклад "ейсітукейщини", так називають стиль написання тексту товариші автора:

"Ти ще замаленька
Тому любиш ці протести
Ти ще замаленька
Треба думати про тести
Ти ще замаленька
Та вже думаєш про тести"

З жовтня планується атака майданчиків від усього лейблу GK MUSIC. В планах Acee2K випускати фіти в різних стилях, які написані за останні пів року. Планується мінімум 1 сингл в місяць, та West Coast Альбом "Західне Узбережжя" в Лютому 2024 року.

Читати також


up