Учасник 13-го сезону «Голос Країни» Romario Punch презентує власний трек «Sorry»

Учасник 13-го сезону  «Голос Країни» Romario Punch презентує власний трек «Sorry»

Romario Punch - учасник нового європейського сезону "Голос Країни - 13". Вуличний музикант із Чернігова, артист лейблу GK MUSIC, який заграв на стадіоні разом з гуртом “Coldplay”. На відборах він потрапив до команди Наді Дорофєєвої.

Артист одразу захватив серця глядачів, які миттєво стали шанувальниками творчості і стилю Романа. Він є одним із небагатьох українських артистів які прикладають руку до кожного етапу створення своєї творчості - від написання аранжування до монтажу відео. Саме цим він і сподобався тренерам та глядачам, а ще через його просту і відкриту до людей манеру виконання під гітару та інші музичні інструменти.

Роман завжди використовує цікаві інструменти у своїх аранжуванях, та це вперше коли він побудував пісню на основі укулеле, що допомогло передати теплий та радісний настрій в такі тяжкі часи.  В цій пісні Romario Punch розповідає про відношення до деструктивних пропозицій та непотрібних зустрічей, про те як важливо цінувати свій час, свій простір, свій вибір та думки. Слухаючи пісню ти поринаєш у теплий та сонячний домашній вайб, час коли всі думки направлені на себе, сім'ю та майбутнє.

"Для тих людей в моєму соціумі які ще не зрозуміли що я присвятив своє життя музиці і цього в мене вже не відняти. Любіть себе, Поважайте себе, Слухайте серцем, Кайфуте від життя", - розповідає Роман.

В кінці жовтня виконавець планує організувати сольний концерт у Варшаві, де і запрезентує свій перший альбом, можливо вже у статусі переможця 13-го сезону “Голос Країни”.


Читати також