BAH.ROMA випускає новий сингл «Котики», що підкорив TikTok

BAH.ROMA випускає новий сингл «Котики», що підкорив TikTok

BAH.ROMA випускає третій сингл за півтора року — з початку повномасштабного вторгнення. Трек «Котики» підкорив ТikTok та станом на 5 жовтня отримав понад мільйон переглядів.

Навіть до офіційного релізу треку на стримінгових майданчиках можна заявити, що він виявився вкрай успішним. Показники пісні ще раз доводять, що треки з фірмовим звучанням та змістовною лірикою можуть мати масовий успіх на цифрових майданчиках.

Ця новина важлива не тільки для артиста та його команди,а й для 400 сиріт Київської області, якими він опікується, а також для вихованців притулку для котів, які втратили родини або домівки, через війну — Cats on Mars. Деталі — у цьому матеріалі.

Сингл «Котики» є новим етапом у творчості BAH.ROMA. Трек виконаний в електронній манері та є зовсім не схожим на те, що артист робив в минулі роки.

«Я погрався з доволі складним поламаним ритмом. Він поєднується з дуже простим приспівом, який хочеться одразу наспівувати», — пояснює Роман Бахарєв. Крім того, на давніх фанатів артиста чекає ще один сюрприз — речитатив, який взагалі не асоціюється з BAH.ROMA.

Слухайте сингл «Котики» від BAH.ROMA на всіх стримінгових майданчиках вже з 6 жовтня: Пам'ятайте, що кожне ваше прослухування чи перегляд важливі та допомагають нашій країні відмовлятися від жахливих подій.

Читати також


up