Співачка з Маріуполя Vic Tory випустила трек-спогад про коханого «Чорним по білому»

Співачка з Маріуполя Vic Tory випустила трек-спогад про коханого «Чорним по білому»

Vic Tory юна співачка з Маріуполя, розповідає власну історію у пісні-спогаді "Чорним по білому". Трек написаний Володимиром та Інгою Кагарлик, після довгої розмови з Вікою, котра щиро розповіла про коханого, який пішов захищати країну та загинув.

5 жовтня Vic Tory випускає свій третій сингл «Чорним по білому» вже у якості артиста музичного лейблу Unlock Music. Юна співачка, яку в Instagram помітив Володимир Кагарлик, що створював топ хіти для відомих артистів України та співпрацював з відомими артистами міжнародного ешалону.

«Чорним по білому» це трек-спогад та чесна історія співачки, що пережила втрату коханого через місяць після повномасштабного вторгнення. Тікаючи з рідного Маріуполя Віка не знала, що більше ніколи його не побачить і залишаться на згадку лише подаровані ним білі лілії.
Одночасно з піснею співачка представить загалу свій перший відео кліп, ніжну історію теплих спогадів та чистого кохання.

"Сьогодні мене лікує творчість. У пісні "Чорним по білому" є мій особистий біль від втрати і теплі спогади про людину, яку я дуже кохаю. У любові немає минулого часу!", - розповідає Віка.

Vic Tory найближчим часом випустить ще три пісні, які стануть продовженням її відверних історій. На композиції відзнято відео роботи, її пісні ротуються на радіо станціях України та Польщі.


Читати також