Співачка OXANA TRACH презентувала нову пісню «Душу»

Співачка OXANA TRACH презентувала нову пісню «Душу»

Ще до релізу уривок пісні «Душу» зібрав майже 1,5 мільйона переглядів

Після успіху дебютної авторської композиції «Колихала», яка отримала тисячі позитивних відгуків у соцмережах, виконавиця OXANA TRACH прем’єрить нову композицію «Душу». За словами співачки, їй хотілося написати пісню про справжнє кохання, яке не змушує страждати, а щодня надихає та заспокоює.

До створення цього треку її надихнув чоловік Микола, який є основним поціновувачем таланту співачки. Знаходячись вже понад 1,5 року на фронті та захищаючи нашу країну від окупантів, чоловік – перший слухач усіх пісень OXANA TRACH. Найчастіше за все він слухає творчість дружини на воєнних позиціях і каже, що ці треки зігрівають йому душу.

«Першою чергою пісня «Душу» про мої власні почуття. Коли я вперше відправила трек Миколі – дуже хвилювалася. Він одразу сказав, що це хіт. Тому взагалі не сумнівалася, що цю пісню має почути світ. Перший куплет «Душу» починається зі слів «Кажеш, я твій наркотик»… Якось Микола сказав, що нічого кращого, ніж проведення часу зі мною, немає. Я ніби його наркотик. Мені так запали в душу ці слова, що вони лягли в основу цієї пісні», - розповіла OXANA TRACH.

Сповідь про кохання також відгукнулася і в серцях звичайних українців. Після того, як співачка виклала уривок пісні в соцмережі, він одразу завірусився і зібрав сумарно на різних платформах майже 1,5 млн переглядів. Співачка каже, що не очікувала такого результату до релізу пісні.

У лірик-відео, яке відзняте у форматі lovestory, співачка вперше продемонструвала свого коханого. У серпні під час атаки дрону-камікадзе на їхні позиції, чоловік співачки отримав поранення у ногу. Наразі він на реабілітації, тому згодився разом зі співачкою стати героями кліпу «Душу».

На питання, як наважилася публічно афішувати стосунки з чоловіком, співачка говорить:

«Раніше я дійсно тримала наші стосунки в таємниці. Адже деякі мої друзі упереджено реагували на Миколу, оскільки ми одружилися через три тижні після знайомства. Якби мені 10 років потому сказали, що я так вчиню в своєму житті –ніколи б не повірила. Я ніби його й не знала так гарно, але відчувало серце, що це моя людина. Час довів, що воно не помилилося. І відтепер я не боюся кричати Всесвіту про своє кохання».


Читати також