Співачка KRIVETS презентує свою першу відеороботу на трек «Запах скошених трав»

Співачка KRIVETS презентує свою першу відеороботу на трек «Запах скошених трав»

Яскрава та самобутня співачка KRIVETS, яка нещодавно дебютувала на українській сцені з треком “Запах скошених трав”, презентує свою першу відео роботу. Співачка запевняє, що хотіла зробити дуже яскраву візуалізацію свого синглу, аби слухачі мали змогу відчути пісню у новому амплуа.

Зйомки були, ну, дуже екстремальні. По перше, було неймовірно спекотно, +52 або +53, практично всі зйомки були на сонці, на київському морі. Ми готувалися і балетом, і костюмами, у мене була велика знімальна команда. Коли будуть холоди, можна буде дивитися кліп і заряджатися спогадом про наше спекотне літо”, - поділилась KRIVETS.

Окрім, спеки, співачці довелось побороти свою фобію дитинства, а саме плавання, так як частина зйомок проходили під водою і потрібно було пірнати.

Екстремальний був ще один момент, де я не вмію плавати. У мене страх з дитинства, була ситуація, коли я мало не потонула. На зйомках я впоралась, але ловила напади паніки. Я дуже вдячна своїй команді, яка мене підтримувала”, - розповіла співачка.

“Запах скошених трав” - це історія не лише про патріотизм. У кліпі ми показали інноваційного робота, а що зробила KRIVETS з головним героєм своєї історії, обовʼязково дивіться у кліпі. Спойлер: співачка справжня приборкувачка чоловічих сердець!

Кліп KRIVETS - “Запах скошених трав” на офіційному YouTube-каналі співачки!

 

Читати також


up