Автор та виконавець V.ROHAL презентував пісню «Ми йдем за вами»

Автор та виконавець V.ROHAL презентував пісню «Ми йдем за вами»

«Ми йдем за вами» - це третя авторська пісня на тему героїчної боротьби України з віроломним окупантом від автора-виконавця пісень V.ROHAL

Головною ідеєю цього треку стало чітке розуміння, що як би не було, а за кожним військовим злочинцем рашки обов'язково прийдуть сини України. Когось ця зустріч застане в окопі, когось в підірваній машині, а когось просто поцілує гвинтівка в московській області. За всі злочини прийде неминуча кара - треба тільки трохи почекати і вірити в ЗСУ, ГУР та СБУ. Слава Україні!!!!

 

Про автора

Рогаль Віктор Михайлович, командир взводу «Титан» Криворізького міського відділу Управління поліції охорони в Дніпропетровській області. Народився 09 грудня 1982 в місті Кривий Ріг. Українець, освіта вища.

В 2005 закінчив Криворізький Державний педагогічний університет, в 2018 - Міжрегіональну Академію Управління персоналом. З 2008 року і по цей час перебуваю на службі в Національній поліції України.

Після початку війни, 24 лютого 2022 року, вирішив викласти своє ставлення до російської агресії в музикальному форматі. Як результат, вийшло вже декілька пісень: «Душі Москви», «Русня», «Ми йдем за вами», «Не складу зброю», «Час повертати своє» та “Пам’ятаю”.

Кожен трек – це окрема історія, епізод нашої боротьби за свободу.

Наприклад, всі ми пам’ятаємо затоплення крейсера "Москва" - флагмана і опори російського флоту. Ця подія залишиться в українській історії як початок контрнаступу українських збройних сил та усвідомлення того, що російські війська  - це не друга армія світу, яку нереально перемогти!

Саме ці події лягли в основу першої пісні «Душі Москви».

Також в піснях є заклики, які проголошують військові, коли йдуть в атаку – «Ми йдем за вами», «Час повертати своє»! Ці пісні надихають та дають віру.

Головна мета пісень: підтримати народ України та наших воїнів. Віримо в перемогу та ЗСУ! Україна обов’язково буде вільна!

Читати також


up