Автор та виконавець V.ROHAL презентує нову пісню «Пам’ятаю»

V.ROHAL презентує нову пісню «Пам’ятаю»

В листопаді 2023 року автор-виконавець пісень V.ROHAL (Віктор Рогаль) випустив пісню “Пам’ятаю”. 

"«Пам’ятаю» - це шоста авторська пісня на тему протидії нашого народу  російській навалі. Цією піснею я б хотів нагадати про той неоціненний внесок наших захисників, які щодня боронять нашу землю і про ту ціну яку вони щодня сплачують за волю українського народу. Не одне втрачене чи понівечене життя не повинне бути забутим. Сподіваюсь слова цієї пісні не залишать вас байдужими. Слава Україні!!!!", - розповідає автор Віктор Рогаль.

Про автора

Рогаль Віктор Михайлович, командир взводу «Титан» Криворізького міського відділу Управління поліції охорони в Дніпропетровській області. Народився 09 грудня 1982 в місті Кривий Ріг. Українець, освіта вища.

В 2005 закінчив Криворізький Державний педагогічний університет, в 2018 - Міжрегіональну Академію Управління персоналом. З 2008 року і по цей час перебуваю на службі в Національній поліції України.

Після початку війни, 24 лютого 2022 року, вирішив викласти своє ставлення до російської агресії в музикальному форматі. Як результат, вийшло вже декілька пісень: «Душі Москви», «Русня», «Ми йдем за вами», «Не складу зброю», «Час повертати своє» та “Пам’ятаю”.

Кожен трек – це окрема історія, епізод нашої боротьби за свободу.

Наприклад, всі ми пам’ятаємо затоплення крейсера "Москва" - флагмана і опори російського флоту. Ця подія залишиться в українській історії як початок контрнаступу українських збройних сил та усвідомлення того, що російські війська  - це не друга армія світу, яку нереально перемогти!

Саме ці події лягли в основу першої пісні «Душі Москви».

Також в піснях є заклики, які проголошують військові, коли йдуть в атаку – «Ми йдем за вами», «Час повертати своє»! Ці пісні надихають та дають віру.

Головна мета пісень: підтримати народ України та наших воїнів. Віримо в перемогу та ЗСУ! Україна обов’язково буде вільна!

Читати також


up