Рок-виконавець teeNsad та msblack презентують новий хіт зими - «NIRVANA»

Рок-виконавець teeNsad та msblack презентують новий хіт зими - «NIRVANA»

ТeeNsad - молодий рок-виконавець із міста Канів, один з хедлайнерів лейблу GK MUSIC, хітмейкер і зростаюча зірка сцени України. І молодий саунд-продюсер msblack, який приклав руку до декількох хітів минулого року, таких як "Поцілуй" і "Кольором".

Після попереднього сумісного треку "Поцілуй", який став хітом літа та осені 2023 року, та вже досяг позначки в 1 млн прослуховувань на Youtube, артисти представляють слухачеві нову пісню  в стилі ближче до клубної поп-музики, що є незвичайним для teeNsad стилем, але по класиці для артиста, ліричними героями є дівчина і хлопець, і їх діалог між собою виражений в пісні. Трек має качаючий і дуже запамʼятовуючийся приспів і точно має сподобатися широкій аудиторії слухачів.

"Ми зробили цей трек ще пів року тому, але вирішили притримати його до зими, бо якось відчувалося що вайб більш святковий та зимовий, і ось він побачив, нарешті, своє життя, слухайте і насолоджуйтеся", - прокоментували артисти.

Зараз teeNsad працює над новим альбомом у стилі рок, на ньому буде декілька цікавих імен і дуже хітові треки. Вихід планується на лютий 2024.

Читати також


up