Співачка YOREW презентувала свою першу пісню «Не відпущу»

Співачка YOREW презентувала свою першу пісню «Не відпущу»

Свою персону, вік та місце проживання я бажаю залишити інкогніто. Це моя перша пісня. Її я написала ще у 12 років та довго плекала у собі мрію її релізнути. Вона пройшла багато змін і нарешті постала перед слухачами такою, якою я уявляла її ще тоді.

Першопочатково пісня була написана про любов і задля любові, але пройшло багато років, я не змінювала куплети, їх було замало і пісня виглядала не такою, якою б її мали слухати. Одного разу вночі прямо перед записом, я придумала бридж, от тоді пісня і заграла тими самими фарбами. Ми можемо когось безмежно кохати, але, якщо людина обирає не вас, то вже Ви повинні обрати себе. Просто не чиніть, як у пісні, і буде вам добро.

Пісню писали дві людини: маленька мрійлива Я та доросла Я (додала б кілька лайливих слів про останню, але не буду). Перше кохання і перша пісня про нього стикається з реальністю і вже пройшовшою усі ці біди мною. Я і я написали цю пісню разом. Такі різні і такі однакові. У мене тодішньої були такі мрії, які я виконую зараз. Тоді я цього боялась, зараз - ні.

У мене вже в процесі два наступні проекти "Відпусти" і "пісня, назву якій я досі не можу придумати". Звичайно ж я не забуваю про свої соц.мережі, де про все це розповідаю. Хоч поєднувати усе це з роботою важко, але я стараюсь. Думаю, військовим важче.

Читати також


up