Співачка Геля Зозуля презентувала новий сингл «Рута»

Співачка Геля Зозуля презентувала новий сингл «Рута»

У пісні артистка  розповіла про внутрішню силу жінки, яка криється в кожній представниці прекрасної статі. Саме вона дозволяє побороти будь-які обмеження у стосунках. Історія взята з особистого життя, а перчинки додав символ вічного кохання - рута. 

“За легендою рута квітне раз в кілька років і знайти її майже неможливо.  Кому пощастить зірвати квітку, той знайде своє кохання. Проте, ти ніколи не знаєш, що на тебе чекає. І навіть рута може стати отруйною, і тендітна пташка може виявитись драконом”.

Цією піснею Геля Зозуля бажає надихнути дівчат не боятися аб'юзерів, розкрити свою жіночність та радіти кожному дню.

“Саме образ «Найвільнішого в клітці птаха» показує, що дівчина може бути увʼязненою до тих пір, поки їй це буде подобатись. Кожна з нас сильна і може вилетіти з клітки в будь-який момент”. 

Прем'єра треку “Рута” та лірик-відео відбулась на офіційному YouTube-каналі Гелі Зозулі

Геля Зозуля - справжня інтернет-сенсація. Її феномен та образ значною мірою сформувався в соцмережах, хоча, звісно, бути артисткою вона планувала ще з дитинства, з часів музичної школи. Навіть вступила в Київську академію музики Глієра, яку закінчила успішно. Відомість прийшов до Гелі Зозулі майже одразу, з релізом треку «КоляГаля» у вересні 2022-го року. Іронічна пісня про подружні стосунки стала справжнім хітом в Тіктоці, набрала шалену кількість користувацьких відео, а кліп, знятий в мальовничих декораціях українського села, зібрав 1.5 мільйони переглядів.









Читати також