Музикант Ігор Меліхов презентує новий сингл «Хлопець з гітарою»

Музикант Ігор Меліхов презентує новий сингл «Хлопець з гітарою»

9 лютого 2024 року Ігор Меліхов, автор-виконавець та учасник гурту The Streechers, випускає пісню «Хлопець з гітарою» та музичне відео до неї. В пісні музикант стоїть з гітарою перед дівчиною мрії та усвідомлює: ані золоті медалі, ані заголовки газет, ані навіть його музика не здатні зробити ці почуття взаємними. Поп-рокове аранжування з потужним дропом надають пісні суміші надії та розпачу, закладеної в тексті.

Ігор Меліхов – 22-річний чернігівський музикант, автор пісень, музичний продюсер, поет та культурний діяч. З 2017 року грає в складі гурту The Streechers, з яким випустив три альбоми та ряд синглів. В 2022 році гурт виявився розкиданим по світу через війну, тож Ігор розпочав сольну музичну кар’єру, випустивши дебютний сингл «Одного разу над Десною» та альбом «Загублені світанки», що неодноразово звучали на місцевих квартирниках та фестивалях.

Пісня «Хлопець з гітарою» є автобіографічною: Ігор згадує, як провів все життя за першою партою (як фігурально, так і буквально). Проте, «Чомусь ніхто не попередив, що не все, що «правильно», веде тебе туди, куди дійсно прагнеш ти», тож коли в його житті з’являється кохання, всі попередні досягнення здаютиься порожніми та не здатними допомогти втілити його мрію. Незважаючи на це, автор з теплотою згадує ці почуття, адже саме вони змушують його відчувати себе живим в цьому буремному світі.

«Ця пісня – не лише про кохання, – коментує Ігор. – Багатьом «невиправним» відмінникам знайоме це відчуття: варто вийти за межі сфери, де ти найкращий – і ти залишаєшся просто хлопцем з гітарою.»

Сингл Ігоря Меліхова «Хлопець з гітарою» можна знайти на всіх популярних музичних платформах, таких як Spotify, YouTube Music та Apple Music, з 9 лютого. Також на YouTube-каналі виконавця вийшло музичне відео, зняте за підтримки КУ «Чернігівський обласний молодіжний центр».

Ігор веде активну діяльність в соцмережах, регулярно виступає в рідному Чернігові та завжди відкритий до співпраці. Більше інформації про автора можна знайти на його особистому сайті.

Читати також


up