Гурт gannababy_ презентували перший реліз у новому складі — «Є як Є»

Гурт gannababy_ презентували перший реліз у новому складі — «Є як Є»

Київський електропоп-гурт gannababy_ перегорнув сторінку з циклом «Н.Р.А» та випустив нещодавно записаний сингл «Є як Є» та атмосферний DIY-кліп на нього. Цією піснею гурт фактично прощається з басистом, який влітку покинув гурт та заявляє, що «було всяке, але є як є». Також «Є як Є» — нова історія для gannababy_, оскільки гурт кардинально змінив підхід до написання пісень.

Насамперед для гурту ця пісня — про вихід басиста Стаса Жеребчука з колективу та перехід у формат дуету.

«Дуже боляче, неприємно, але я потім зрозуміла, що нічого трагічного в цьому немає. Ми разом прожили багато приємних моментів в плані становлення, це вплинуло на те, що ми переживали і які вибори робили. Загалом за це можна подякувати і зрозуміти, що було всяке і зараз ти вже є такий, який є, що цей весь шлях був пройдений недарма», — розповідає фронтвумен гурту Ганна Нелуп про зміни в складі. 

Проте пісня ознаменовує не лише зміни в складі, а й нові підходи в написанні пісень. Адже вдвох легше творити, аніж у форматі тріо, де панує демократія. «Є як Є» — доволі лаконічна робота, як у музичному, так і в ліричному плані. В процесі написання Ганна кілька разів спрощувала текст, внаслідок чого вийшла доволі класична за структурою пісня. Але для gannababy_ — це в новинку.

Гурт жартує, що «Є як Є» відрізняється від пісень циклу «Н.Р.А» тим, що в ній є хук, тобто, чіпкий і чітко визначений приспів. Чи стане gannababy_ і надалі «попситися» — побачите в наступних релізах.

Про гурт:

gannababy_ — київський гурт, що сформувалася у 2018 році і відтоді живе витівками та музичними експериментами. Гурт працює на стику електропопу, трепу та купи інших жанрів. Радіо «Аристократи» охрестили їхній стиль «андеграунд-попом». Наразі у складі гурту — Ганна Нелуп та Тимур Соловйов.


Читати також