Українські артисти Saf Safron та GR33NWAVE презентують новий сингл «Пил»

Українські артисти Saf Safron та GR33NWAVE презентують новий сингл «Пил»

Українські артисти Saf Safron & GR33NWAVE продовжують завойовувати усіх поціновувачів сучасного українського хіп-хопу. Артисти досліджують у своїй творчості теми, які нині обходять мейнстримові та нішеві артисти.

Новий сингл Saf Safron & GR33NWAVE — «Пил» має соціальну тематику та присвячений таким явищам як клубне життя, лицемірство та зловживання алкоголем і забороненими речовинами. До того ж, кліп на трек був знятий у культовому серед любителів електронної музики клубі Closer.

Відеоробота має довгу історію та йшла до глядача майже 4 роки у звʼязку з важкими життєвими обставинами: переїзду Saf Safron закордон у 2021-му році та повномасштабним вторгненням терористичних військ російської федерації.

«Цей кліп ми знімали за день до пандемії — у повному сенсі. Вже наступного дня в Україні був оголошений повний локдаун. Ми буквально встигли в останні години», — розповідає Saf Safron.

Клуб Closer був спеціально обраний для зйомок, щоб максимально чітко та яскраво передати зміст треку та позицію артистів, тому що він є абсолютно знаковим для столиці: «В клубах більшість людей роблять з себе того, ким вони не є в реальному житті. Вони кидають людям в очі пил. Замилюють очі. Саме про це відчуття, розуміння того, що ти знаходишся серед фейків і є цей трек. Я думаю, що кожен з нас так чи інакше відчував те, що і я, що і я ?або вихвалявся просто аби вихвалятись», — розповідає Saf Safron.

Це відео максимально сильно розкриває клубну атмосферу, яка може надихати та бути ейфорійною, так і навпаки — темною, депресивною та навіть небезпечною. Саме для цього, автори зробили дві версії відео — кольорову та чорно-білу. Отже кожен може обрати свій настрій відео, який відображає його досвід.

Saf Safron розпочав робити хіп-хоп українською ще у 2017 році — коли це не було мейнстримом. Цікаво, що творити рідною мовою виконавець став лише за кордоном — коли він мешкав та працював у Південній Африці. Але на професійний рівень артист вийшов лише у минулому році, коли знайшов однодумця — GR33NWAVE, який займається мелодіями та продюсуванням треків.

Цього року Saf Safron та GR33NWAVE випускають спільний альбом «Музика Грай», який буде доступний на всіх платформах. Разом артисти вже випустили спільні композиції «Надрилений» та «Інь Янь»  які отримали успіх серед поціновувачів українського хіп-хопу та андеграунду.

Трек “Пил”  вже є у вільному доступі на усіх стримінгових платформах.

 

 

Читати також


up