Співачка KROPIVA представила дебютний EP-альбом «Відчуваєш»

Співачка KROPIVA представила дебютний EP-альбом «Відчуваєш»

Відома волонтерка та співачка KROPIVA представляє дебютний EP-альбом “Відчуваєш”. В платівку увійшли авторські пісні артистки: “Обійми”, “Лети”, “Зима”, “Зима” (Eugene Dudinsky Remix).

EP-альбом “Відчуваєш” є важливим для мене не тільки в музичному плані. Платівка передає мій настрій цього непростого для всіх українців року - з перепадами, радощами і смутком. Автором та композитором альбому виступив Сергій Доценко. Всі пісні присвячені моїм близьким людям. Музика надихає, для мене це така, немов міжнародна мова,  яка виражає мої емоції та почуття”, - коментує KROPIVA.

До прем'єри альбому артистка також перезетувала шанувальникам чуттєве лірик відео на пісню “Обійми”. За словами співачки: кохання наповнює життя змістом, а з появою сенсу життя обов'язково з'являється майбутнє.

Сьогодні живемо в такий час, коли обовʼязково треба пробачати,  навіть якщо є образи та непорозуміння, пригорнути людину до себе, обійняти, відпустити усі образи, адже ми не знаємо, що буде завтра. Пробачити – це найкращий спосіб проявити любов до себе, ближніх та Бога.”, - відмічає артистка.

Дебютний EP-альбом “Відчуваєш” вже доступен на всіх музичних майданчиках.


Читати також