Співачка Nastya Lisa презентує новий сингл «Погода»

Співачка Nastya Lisa презентує новий сингл «Погода»

Відома хітмейкерка, екс-учасниця гурту Бамбінтон, Nastya Lisa презентує новий бенгер «Погода». Трек обіцяє стати гімном для тих, хто переживає мінливу хмарність почуттів.

«На створення музики мене надихає кохання і почуття до коханої людини. Емоції та любов – це те, що дарує моя творчість», - розповідає Nastya Lisa

Насправді, у пісні лунають заклики кохати, цілувати, міцно тримати та нагадування, що – «кохання – вайб». Спочатку трек здається дещо легковажним – невагомий мотив, клубний вайб, але так здається, якщо не вслухатися до слів. У новинці йде розмова про те, наскільки залежність від кохання дарує ейфорію та водночас огортає тебе невидимою павутиною. Це про необхідність, яка свідчить про безмежну силу любові, важливі істинні почуття та емоційне поєднання. Nastya Lisa закладає меседж пошуку справжнього кохання та незабутні відчуття, які воно приносить. 

«Кохання, як погода – швидкоплинне: у один момент, може здаватись, що зараз розпочнеться злива, яка знесе все зі свого шляху, але у той самий час, після сильного дощу, може з’явитись веселка. Лише треба бути готовим до змін погоди». Nastya Lisa порівнює вплив коханої людини на внутрішній стан з прогнозом погоди: «Синоптики передають погоду, мою погоду робиш тільки ти». Занурення в обійми кохання може бути настільки потужним, що співачка відчуває себе, ніби поринула у воду, про що співається у наступних рядках.

«Цілуй в губи, дивись в очі, дихай сильніше, бо я того хочу» - можна відчути цей момент інтимності та великого бажання між двома закоханими. Ці слова підкреслюють важливість емоційного зв’язку та фізичного контакту. 

«Погода» - глибоке відображення ніжності, сили, енергії та бажання, які насуваються, коли люди знаходять одне одного. Nastya Lisa відкриває двері до інтимного світу почуттів через ритми та проникливі слова, що створюють сповнену пристрасті атмосферу. 

Слухайте та завантажуйте Nastya Lisa «Погода» на всіх музичних платформах! 





Читати також