Присвята донечці: Parfeniuk презентує пісню «Дякую»

Присвята донечці: Parfeniuk презентує пісню «Дякую»

Поки у мережі фанати чекають допис про народження донечки зіркового Parfeniuk, артист презентує новий трек “Дякую”, де розкриває імʼя майбутньої донечки.

“Ця пісня була написана, коли ми з моєю коханою Сімбочкою були на відстані. Я хотів підняти їй настрій і написав таку “колискову”. Шматочок пісні вже давно гуляв мережею Тік Ток, фанати часто просили цей трек на концертах. Напередодні пологів прийшло натхнення і я вирішив додати куплет. Вийшло дуже щиро. Кохаю свою маленьку і “Дякую” їй. І в очікуванні зустрічі з донечкою, тому слухайте новинку "Дякую", аби дізнатись імʼя нашої дівчинки”, - поділився Parfeniuk.

Оригінал пісні звучав дещо в іншому форматі, але куплет про батьківство став дуже вдалим доповненням хіту. Разом з презентацією пісні артист випустив яскраве mood video. Найкращий рецепт борщу замовляли?

“Часто, цей трек називають “Борщ”, через його текстову частину. У відео я приготував найкрутіший борщ, бо маю один секретний інгрідієнт. Думаю, він найважливіший у будь-якому кулінарному шедеврі. Дивіться швиденько наше відео і першими дізнаєтесь, що ж такого я додав у свою страву. МастерШеф відпочиває (сміється)”, - коментує Parfeniuk.

Візуальна складова відео Parfeniuk вийшла дуже домашньою та не награнною. Можна легко стати частиною життя артиста, ніби посидіти з ним разом на його кухні, подуркувати та поспілкуватись. Очікувано, головною героїнею стала вагітна дівчина артиста, якій і була присвячена пісня “Дякую”. 

Трек доступний на всіх музичних платформах, а також на офіційному YouTube-каналі Parfeniuk!






Читати також