ROMA TUZ представляє новий трек «Батарея» про внутрішню енергію кожної дівчини

ROMA TUZ представляє новий трек «Батарея» про внутрішню енергію кожної дівчини

Нове дихання української жіночої поп-музики, співачка ROMA TUZ презентує нову роботу “Батарея”. Композиція розповідає про внутрішню енергію кожної дівчини. Адже якщо власну  душевну батарею заряджати правильно, вона працюватиме вічно.

“Пісня «Батарея» розкриває цінність людини, як особистості, з красивою душею, важливими принципами, впевненою життєвою позицією та зображує впевнену в собі жінку з чіткими межами. Хотілося б, щоб кожного разу, коли дівчата вмикатимуть цей трек, він заряджав їх та налаштовував на позитивні сторони різних життєвих ситуацій, а також став невеличкою афірмацією на день та нагадуванням, якими прекрасними вони є”, - коментує ROMA TUZ.

Для екранізації композиції співачка обрала доволі нестандартне рішення. Надихнувшись картиною “Народження Венери”, у звичайній студії було відтворене небо з хмарами. Для втілення задуму були використані великі обʼєми синтепону та багато приладів світла.

“Ми дуже довго думали яким повинен бути кліп, але прийшла ідея зробити свого роду омаж на картину «Народження Венери». І хоч наша робота дещо відрізняється від картини, її ідея, як і ідея пісні, в переродженні після невдалого життєвого досвіду, зокрема стосунків”, - розповіла про кліп ROMA TUZ.

З кожною новою піснею за ROMA TUZ закріплюється статус голосу українських дівчат. Її треки власного авторства щоразу потрапляють у серце і  стають справжньою відрадою у складні періоди життя українок. Це демонструє успіх пісень “Королева”, “100 поверх”, Автомат” та інші.

 




Читати також