MASHA DANILOVA представила «пісню-спогад» про безтурботне дитинство - «Поверніть мене»

MASHA DANILOVA представила «пісню-спогад» про безтурботне дитинство - «Поверніть мене»

Сьогодні MASHA DANILOVA поділилася зі слухачами своєю новою піснею про хоч і частково зруйновані, але незламні та нескорені міста, які назавжди залишаться у серці усіх українців.

Пісня відображає незабутні миті, проведені в рідних місцях, які, на жаль, тепер слугують лише спогадами. Лірика, яка пронизує кожен рядок, передає глибокі почуття Маші до нескорених міст та її незламних людей.

«Для мене це не просто ностальгічна композиція, а й певний гімн. Я з любов'ю згадую довоєнні міста, зокрема Маріуполь, його мальовничі пейзажі, потужні промислові підприємства, дружніх людей та таке безтурботне життя, що, як тоді здавалося, буде тривати вічно», – зізнається співачка.

Вже більш ніж два роки триває повномасштабне вторгнення через загарбницьку війну, що розпочалася понад 10 років тому. Велика кількість міст опинилася під окупацією. Українські захисники продовжують героїчно тримати оборону, попри жахливі обстріли та бомбардування. Але навіть в найважчі часи, і навіть зараз, жителі прифронтових територій продовжують демонструвати неабияку жагу до свободи. Їхній дух не зламала ні жорстокість окупантів, ні жахливі умови життя, спричинені війною.

Сьогодні частина міст досі залишається окупованими, але MASHA DANILOVA, як і усі українці вірить, що їх обов'язково буде звільнено. Ця пісня – це не лише мелодія, а й відчуття дому, яке завжди буде жити в наших серцях.

Пісня доступна для прослуховування на всіх музичних платформах, а кліп вже можна переглянути на YouTube.




Читати також