Співачка DDEVA розповіла про співпрацю з видатною Наталею Могилевською

Співачка DDEVA розповіла про співпрацю з видатною Наталею Могилевською

Виконавиця DDEVA увірвалася в український шоу-бізнес минулого року та встигла подарувати радіослухачам хіти: «Море», «Моє місто» та «Рідні люди». Артистка довгий час була  зіркою в рідному місті Дніпро та тільки зараз почала свою експансію на всю Україну та навіть отримала нових слухачів за кордоном, випустивши танцювальний ремікс на трек «Море».

Цієї весни DDEVA виступила у великому благодійному турі легенди української музики Наталії Могилевської. Деталями подій свого життя та творчості артистка поділилася особисто в ексклюзивному інтерв'ю.

Ви стали учасницею масштабного благодійного туру «Я повертаюсь» легенди української музики Наталії Могилевської. Як це було?

Здійснилася одна з моїх мрій (посміхається, - прим.ред). До концерту я потрапила абсолютно випадково. Наталя шукала вокалісток і я запропонувала свою кандидатуру. 

Як ви познайомилися з Наталею?

Ми з моїм чоловіком (гітаристом) Дмитром Стєбаковим створили 60 стилістичних вокальних вправ під редакторством Голови вокального відділення коледжу Берклі (USA) Ен Пекхем, які увійшли у збірку для викладачів сучасного вокалу. До Наталії потрапили ці вправи і вона почала використовувати їх у роботі зі своїм голосом та у своїх школах мистецтв. Мені було неймовірно приємно, коли Наталя написала повідомлення, в якому було дуже багато добрих слів в нашу адресу, також виклала як вона співає ці вправи до себе в інстаграм. Так і почалось наше спілкування. 

Якими були ваші враження, коли ви співали з Наталею хіти дитинства?

Вражена виступом і досі. Наталя Могилевська — це артистка найвищого рівня. Вона розуміє та контролює всі процеси, які відбуваються за сценою та на ній. Вона зібрала навколо себе неймовірно професійну команду. А це для артиста дуже важливо! На сцені Наталя — це просто космос з дивовижно сильним голосом. Вона така різна: сильна, чуйна, ніжна, вразлива, смішна, відкрита… Наталя — співачка з дуже важливими меседжами, які вона передає через свої пісні.

Що найважливіше отримали у співпраці з Могилевською? Хотілося би записати з нею дует?

Для мене це була дуже визначна подія стояти на одній сцені з артисткою такого рівня, доторкнутися до її творчості, бути частиною такого важливого концерту для всієї України «Я повертаюсь». Це була моя мрія заспівати з  Наталею дуетом.

У вас скоро виходить новий сингл «Двоє». Як була створена ця пісня?

Так, 10 травня виходить пісня «Двоє». Вона була створена, як і всі мої пісні під певними емоціями. Пісня про двох людей, яких розлучила війна, але попри все вони зберегли свої почуття і залишились разом. Саме на цю пісню вийде відео робота. 

Чи насправді всі ваші пісні автобіографічні?

Так, дійсно всі мої пісні автобіографічні. Це можна сказати мої сеанси у психолога, весь свій стан я виражаю в піснях та звільняюсь від внутрішніх болей. 

Ви найбільша зірка Дніпра та оспівуєте своє місто в ці важкі часи. Як це жити та творити в таких умовах? Та що ви хочете передати кожному, хто продовжує займатися, попри все, улюбленою справою?                                                                                 

Зараз активізувались обстріли в нашому місті. Це дійсно дуже страшно, але починається новий день і ти просто робиш свою справу життя, йдеш до своїх цілей, надихаєшся людьми, які нас захищають, волонтерам і розумієш, що зупинятися не можна! Не можна опускати руки, щоб не було!


Читати також