Як вибрати бригаду майстрів для ремонту квартири?

Як вибрати бригаду майстрів для ремонту квартири?

Якщо ремонт квартири виходить за межі ваших вмінь та навичок, варто звернутися до професійних ремонтників. Зробити це можна на сайті https://fnbud.kiev.ua/. Досвідчені майстри зекономлять ваш час та зусилля, а квартира стане як ніколи красивою!

Ви напевно чули багато історій про те, як майстри, найняті для ремонту квартири, не виконали поставлених завдань, або ж зробили це неякісно. Така ситуація може статися і з вами, тому так важливо, щоб ремонтна компанія була перевіреною та мала хорошу репутацію. Завдяки цьому ремонт пройде швидше, а кінцевий вигляд квартири відповідатиме вашим очікуванням.

Що характеризує хорошу компанію з ремонтних робіт?

Щоб вважатися придатною для проведення ремонтних робіт, компанія повинна відповідати декільком умовам:

  • надавати широкий спектр послуг – багато компаній пропонують комплексні послуги: розробка дизайну інтер’єру, укладання плитки, встановлення сантехніки, столярка та електрика – все це може зробити одна бригада. Це покращує комунікацію між різними спеціалістами та позитивно впливає на кінцевий результат;
  • гарантувати якість виконаної роботи – хороша ремонтна компанія характеризується дуже високою якістю ремонту від етапу планування до фінальних деталей;
  • бути пунктуальною – підрядник повинен працювати за планом й виконувати всі роботи в обумовлений термін;
  • пропонувати привабливі ціни – звісно, чим якісніша робота, тим вища ціна, але це не повинно виходити за межі здорового глузду. Хороша компанія запропонує чесний кошторис матеріалів та вартості всього ремонту;
  • заслужити довіру клієнтів – хороша компанія – це та, співробітники якої відповідально ставляться до доручених їм завдань та виконують їх з увагою до деталей. Замовник не повинен витрачати свій час на контроль перебігу ремонту!

Види ремонтних робіт у квартирі

Ремонтні роботи можна розділити на 2 категорії:

  • Косметичний ремонт, коли потрібно лише оновити вигляд кімнат. В цьому випадку зазвичай мова йде про фарбування стін або обклеювання їх шпалерами, лише іноді додатково заповнюються дефекти та відколи на стінах або стелі. Цей тип ремонту займає у хорошої бригади не більше 3-4 днів і не є дуже фінансово обтяжливим для замовника.
  • Капітальний ремонт, коли потрібно виконати добудову нової квартири, або коли власник хоче змінити планування кімнат, переставити стіни або надати кімнатам абсолютно нового вигляду за допомогою ліпнини та підвісних стель. Дуже часто це пов’язано з перенесенням електричних, водопровідних і каналізаційних мереж, а іноді навіть виконанням нового зміцнення стелі. Такий ремонт може тривати до кількох місяців, все залежить від площі квартири та обсягу запланованих робіт.

Незалежно від того, який тип ремонту ви плануєте, команда ремонтників має бути професійною. Це не повинні бути люди, які лише вчора закінчили навчання, адже ніхто не хоче бути піддослідним кроликом, на якому набивають руку молоді новачки!


Читати також