Якісні й різноманітні шпалери для спальні та інших приміщень в Лео Кераміка

Якісні й різноманітні шпалери для спальні та інших приміщень в Лео Кераміка

Офіс, будинок, квартира потребують якісного оздоблення. Шпалери – найпростіший спосіб прикрасити спальню, вітальню, готельний номер, кабінет. Однак різноманіття виробів і великий асортимент, запропонований виробниками, змушує користувачів розгубитися. Варто звернутися до Leoceramika. Наш інтернет-магазин пропонує замовити шпалери, виготовлені із сучасних матеріалів. Вартість доступна, задовольняє будь-який бюджет. Достатньо купити шпалери та переробити приміщення старого чи нового фонду, створити дизайн «з нуля» або змінити вигляд кімнати. В Leoceramika можна ознайомитися з асортиментом виробників Khroma, Rasch, Decoprint, Ugepa, Marburg та інших.

Різноманіття шпалер у Лео Кераміка

В нашому інтернет-магазині можна вибрати матеріал для оздоблення з потрібним кольором, візерунком, орнаментом тощо. Важливий критерій – фактура. За відгуками користувачів, найпопулярнішими шпалерами є:

  1. Флізелінові. Складаються з паперу та тканини, поєднаних клейовою основою. В Лео Кераміка можна купити шпалери двох видів: з чистого флізеліну або на основі цього матеріалу. На відміну від інших різновидів, вони фіксуються сухими – достатньо нанести клей тільки на стіну.
  2. Вінілові. Мають паперову основу та шар вологостійкого, еластичного, міцного вінілу. Шпалери підходять для кухні, бо їх можна мити навіть щіткою. Вініловий шар має плоску або об’ємну структуру.
  3. Екодеко. Інноваційні шпалери бельгійського виробника Decoprint. Зовні вони нагадують плівку ПВХ. У використанні це екологічно чистий та безпечний матеріал, який не виділяє токсинів.

Купити сучасні шпалери – означає на довгі роки зробити стіни вашої оселі красивими. В будинок старого фонду доречно придбати флізелінові вироби. Якщо на стіні з’являються мікротріщини, дефектів не буде видно крізь товщу шпалер. У нове приміщення підійдуть будь-які вироби. 

Вигідні пропозиції від Лео Кераміка

Мережа Leoceramika недорого надає клієнтам широкий вибір шпалер закордонних виробників. Переглянувши наш каталог, за вигідною ціною ви можете купити такі варіанти: під фарбування, з рельєфом, вологостійкі. Шпалери недорого можна підібрати до будь-якого стилю інтер’єру. Наш інтернет-магазин пропонує доставку по Україні, в тому числі у Львів, Київ, Харків, Запоріжжя, Одесу, Чернівці та до інших населених пунктів. Приймається оплата готівкою, безготівковим розрахунком, у терміналі.


Читати також