Популярні товари для дизайну інтер'єру: типи й асортимент

Популярні товари для дизайну інтер'єру: типи й асортимент

Оздоблення кожного приміщення (незалежно від призначення) передбачає використання якісних декоративних матеріалів, що виконують естетичне, функціональне навантаження та підкреслюють індивідуальність дизайн-проєкту. Краса, практичність і водночас затишок – саме те, що чекають від оформленого простору замовники. Для цього у продажу є під будь-який запит брендові товари для дизайну інтер'єру.

Трендовий вибір

При підготовці дизайн-проєкту особлива увага приділяється обробці поверхонь стін, стель, асортименту для інтер'єрних аксесуарів. Перед відвідуванням магазину необхідно відповідно до площі та планування приміщень правильно розрахувати кількість необхідного товару.

Стиль обстановки має основну візуальну складову. Тому кожен спеціалізований салон фарб і шпалер працює над розширенням, поповненням новинками каталогів. Ходові пропозиції та модні сезонні користуються максимальним купівельним попитом у всіх цінових категоріях – від бюджетної до преміальної. Слід віддавати перевагу продукції, яка має сертифікати якості від виробників. Це гарантія, що ремонт за сприятливих умов експлуатації буде довговічним.

Де і що купувати

Онлайн-майданчики, як-от інтернет-магазин https://decoratorskyi.com/, мають щонайменше такий же товарний асортимент, як і традиційні офлайн-салони. Наявність власних складів, прямих поставок від виробників, зручні способи доставки споживачам – усе це разом із широким асортиментом пропозицій робить їх затребуваними, конкурентними.

У каталогах серед оздоблювальних матеріалів популярністю користуються такі види товарів:

  • фарби та лаки;
  • ґрунтовки;
  • керамічна плитка;
  • шпалери;
  • ліпний декор;
  • текстиль;
  • килими.

Найчастіше є можливість замовити фарбу та інше оздоблення не тільки в роздріб, а й дрібним гуртом. Кожен вид товару передбачено для різних типів робіт. Наприклад, фарби є на реалізації для внутрішніх, зовнішніх робіт та універсальні. Склад на водній основі чи органічному розчиннику розрахований для нанесення на різні за структурою, фактурою поверхні. Акрилові, вінілові, емульсійні тощо фарби відрізняються не тільки показниками міцності, паропроникності, зносостійкості, але й декоративними ефектами.

Decoratorskyi

Те саме стосується і шпалер. Представлені, наприклад, у салоні Decoratorskyi покриття підходять для ремонту під будь-який дизайн-проєкт. Паперові варіанти менш практичні, але реалізуються у хорошому виборі дизайну однотонного, тематичного, абстрактного. Флізелінові та вінілові аналоги – найкращий вибір для обробки поверхонь навіть із несприятливими умовами експлуатації. Щоб у широкому асортименті швидко знайти потрібний товар під час покупки онлайн, достатньо скористатися системою фільтрів. У разі утруднення з пошуком та вибором оздоблювального декору варто звернутися до менеджерів-консультантів магазину.


Читати також