Огляд житлового комплексу Greenville Park

Огляд житлового комплексу Greenville Park

Чи існує житловий комплекс у самому серці Києва, який би був ідеальним для комфортного життя з дітьми? Ми маємо відповідь на ваше питання! ЖК Greenville Park – місце, де не лише можливо купити квартиру мрії, а й забезпечити себе і свою родину спокоєм, зручністю, щасливим майбутнім.

Середовище для сім'ї

Житловий масив Greenville Park зосереджує велику увагу на комфорті своїх мешканців, що особливо проявляється в деталях. Однією з основних його переваг є безпечні різносторонні простори для дітлахів. Усім відомо про зручність наявності автомобільної стоянки на території, проте чи чули ви коли-небудь про місця для паркування дитячих возиків? Ви зможете оцінити переваги такої технології особисто й переконатися в її зручності в цьому комплексі.

Перший поверх комплексу містить не тільки бізнес-зону, де ви можете ефективно та продуктивно виконати свою роботу, а й ігрові дитячі кімнати, аби залишити малюків під наглядом, поки ви працюєте. За їхній якісно проведений час там не варто перейматися – на допомогу приходять няні, котрі знають свою справу якнайкраще та з користю і задоволенням завжди готові побути з вашими дітьми.

Фішкою Greenville Park є велика тераса, яка відкриває неймовірний краєвид на історичний Подол. Але зараз не лише про це, бо на цій терасі є все, що потрібно для відчуття повного задоволення: власний бар, ресторан, зона для барбекю та навіть… кінотеатр! Так-так, тільки уявіть, як гарно сидіти при заході сонця, споглядати на Київ як на долоні та водночас дивитися фільм. Забудовники й тут не забули про дозвілля дітей – є територія, розроблена саме для них на терасі.

Наявний також двір для дітлахів, ігрові майданчики, тож орендувати квартиру в Greenville Park – це створити інвестицію в щасливе та здорове дитинство вашої малечі. Не забули і про ваших домашніх улюбленців, адже в комплексі є лапомийки для собак. Якщо виникатимуть будь-які питання чи прохання, то завжди можна звернутися до адміністратора, який особисто слідкує за порядком у комплексі.

Гнучкість вибору апартаментів

Розробники представили 54 різні види планувань, аби ви змогли підібрати найкомфортніше планування для себе. Купити 2-кімнатну квартиру чи трикімнатну, загалом будь-яку, стає легко завдяки широкому вибору апартаментів. Але, навіть якщо серед цих варіантів не знайшлося ідеального для вас, ви з легкістю можете самостійно змінити планування за допомогою міжкімнатних стін та самостійно вирішити, як зонувати власний простір.

Варто зазначити ще декілька важливих особливостей архітектури житлового масиву. Щоб гарантувати максимальний комфорт і захист від природних умов були встановлені цегляні блоки, що забезпечують хорошу морозостійкість. Сіро-зелений фасад, за яким відомий ЖК Greenville Park, також з часом не втратить своєї привабливості. Він і зараз залишається привабливим, оскільки нічого (включно з кондиціонерами, для яких створені окремі ніші) не псує неймовірну естетику архітектури будівлі.

Жити в такому комплексі набагато приємніше, коли поруч розташована різнопланова інфраструктура. На щастя, Greenville Park є одним із прикладів зручності в усіх значеннях, оскільки поруч з вашим домом можете знайти:

  • кафе та кав'ярні: “Smart Pizza”, “Vero Vero”, “Флагман”, “VINO e CUCINA”,
  • магазини, супермаркети: “Променада Центр”, ТЦ "Україна", “Поляна”, “Сільпо”,
  • заклади освіти: дитячий садок № 543, дитячий садок № 77, дитячий садок "Умка", дитячий садок № 810,
  • медичні установи: “Medical Grad”, Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2 Шевченківського району, Амбулаторія № 1, КНП "ЦПМСД № 2" Шевченківського району, дитячий офтальмолог Кадошнікова Ірина Вадимівна.

Агенція нерухомості T.H.E. Capital відома своєю експертизою та надійністю у сфері купівлі-продажу нерухомого майна, саме тому ми станемо вашими надійними партнерами у придбанні квадратних метрів у житловому комплексі Greenville Park. Наша команда досвідчених фахівців забезпечить вам повний супровід протягом вибору та купівлі квартири - від першого ознайомлення з об'єктом до моменту підписання остаточних документів і передачі ключів.


Читати також