Бібліотека-філія №11 Хмельницької міської ЦБС шукає дарувальників

Бібліотека-філія №11 Хмельницької міської ЦБС шукає дарувальників

Бібліотека-філія №11 знаходиться у Південно-Західному мікрорайоні міста Хмельницького за адресою: Львівське шосе, 47/2.

Книжковий фонд орієнтований здебільшого на доросле населення та підлітків.

Бібліотекарі проводять різноманітні заходи у всіх напрямках роботи: розвиток громадянського суспільства; патріотичне виховання; формування здорового способу життя; відродження культурно-історичних традицій, історії та сучасності краю; розвиток духовності дітей та молоді, естетичне виховання; популяризація природничих та екологічних знань і, звісно, пропаганда художньої літератури.

Бібліотека-філія №11 Хмельницької міської ЦБС шукає дарувальників

Щоб задовольнити попит читачів на сучасну літературу, наша бібліотека потребує книги для різновікової категорії сучасних українських авторів у різних жанрах літератури (романи про життя, історичні романи, фантастика, фентезі тощо) та україномовні переклади зарубіжних письменників цих жанрів.

Для здобувачів освіти ДНЗ «Вище професійне училище №11 м. Хмельницького» працівниці бібліотеки-філії №11 провели історичну годину «Пам’ять заради майбутнього» до Дня пам’яті та примирення над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

Ексурсія літнього пришкільного табору СЗОШ №27 імені Дмитра Іваха, проведення майстерки волонтерами проєкту «Вільна мама» від ГО «Жіночий Хаб».

Бібліотека активно співпрацює із навчальними закладами міста, літературними осередками та різними громадськими організаціями. Для популяризації роботи інформація про проведені заходи розміщується на сайті ЦБС, блозі бібліотеки, сторінці у фейсбуці, інших соціальних мережах, знімаються відеосюжети місцевою ТРК «Місто».

Електронна адреса бібліотеки: kmcbs.f11@gmail.com

Сторінка у фейсбуці: https://www.facebook.com/biblioteka11


Читати також