Публічна бібліотека Яворівської міської ради шукає дарувальників

Публічна бібліотека Яворівської міської ради

Мене звати Христина Зінько, я працюю у Яворівській міській бібліотеці імені Юрія Липи КЗ «Публічна бібліотека Яворівської міської ради».

Бібліотека розташована в центрі міста, на першому поверсі Народного Дому, що на площі Ринок.

У 2021 році ми увійшли у Топ-10 кращих бібліотек Львівської області і за отриманий грошовий грант осучаснили бібліотечний простір новими меблями і гаджетами. При бібліотеці діє Центр освіти дорослих, Хаб цифрової освіти та мистецька студія "Яворівська вишивка". У 2023 році увійшли у Топ-10 кращих бібліотек Львівщини за версією Львівського регіонального тренінгового центру. Вже другий рік популяризуємо творчість поетів Яворівської громади у проєкті "Поетична хвиля рідного краю" на радіо Явір ФМ. Частенько організовуємо зустрічі із відомими письменниками, і у нас вже побували: Василь Шкляр, Мирослав Дочинець, Володимир Шовкошитний, Олесь Дяк, Наталія Гурницька, Світлана Талан, Людмила Когут, Наталія Крісман, Феодосія Колесник, Галина Козак, Оксана Весна, а ще автори Всеукраїнського форуму військових письменників.

Активно слідкуємо за книжковими новинками українських видавництв, беремо участь у книжкових розіграшах, отримуємо в дарунок книги від письменників та наших читачів, за що всім щиро вдячні.
 
Ми бібліотека для юнацтва та дорослих, наша читацька аудиторія 14+, тому особливо потребуємо сучасних друкованих романів, детективів, фантастики, історичних та поетичних книг, словників, а також галузевої літератури про мову, мистецтво, математику, природу, філософію, кулінарію, економіку, медицину та спорт українською мовою.
 
Любимо коли у нас гамірно і є книжкові новинки навіть для найвибагливіших книголюбів, повірте, що таких дуже багато.

Завжди гостинно чекаємо та радіємо кожному новому читачеві.

Будемо вдячні за кожну подаровану книгу, адже це великий дарунок для понад 2 тисяч наших активних читачів.
 

Приєднуйтесь до нас у мережі фейсбук: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063607655646
 
Електронна адреса: iavoriv-rcbs@ukr.net


Читати також