Музикант Revsun презентував трек «stay AWAY» з нового міні-альбому «Transparent»

Музикант Revsun презентував трек «stay AWAY» з нового міні-альбому «Transparent»

Ця пісня є фокус треком мого міні-альбому "Transparent". Мене надихнула естетика 2000-х років, як в музиці, так і в дизайні. Також надихався сучасними музикантами, які також робили відтворення того минулого вайбу 2000-х. Такі як Virtual Self, Scizzie, proloxx, Solar Fields (а саме саундтреки до Mirror's Edge), саундтреки до старих ігор часів Playstation, наприклад Sonic. та багато інших. Стиль дизайну "frutiger aero" мав великий вплив на цю роботу, саме роботи дизайнерів в цьому стилі надихнули мене на повноцінний ЕР, я пам'ятаю як натрапив на такі роботи в тіктоці і я поринув в ностальгічно приємні спогади дитинства, ці спогоди були більше всього про літні бестурботні дні. І я тоді захотів відворити такі спогади в своїй музиці, відворити те минуле і те що я увібрав у себе з того часу. Я хотів передати цю прозорість і футуризм як у "frutiger aero" у своїх нових роботах, але в сучасних відтінках.

Трек "stay AWAY" - це суміш агресивного звучання з трансовими мелодіями та ритмами, ембіант вокал і звуки придають атмосфери саме того часу. Слухаючи його, ви будете летіти наче на поїзді через хмари.

Загалом ЕР "Transparent" поєднує в собі багато жанрів популярних в той час. Такі як Trance, BreakCore, Jungle, Ambient. Деякі роботи вам можуть нагадати як ви грали в плейстейнш перший в сонячний день після школи. Або нагадє вам рекламу води чи шампуню з телевізора. А якщо ви не застали ті часи, то можливо для вас відкриються нові жанри в музиці і створити свої сенси під ці композиції.

Реліз створювався в домашній студії десь пів року. Більше складними композиціями були stay AWAY та AERO TRIP. Було багато різних версій цих пісень, більше всього складність була в дропах. Задача була в тому щоб зберегти атмосферу трека і зробити дроп пробивним.
Обкладинку малювала талоновита художниця з України і моя хороша подруга зі школи Betty Yuku. Задача обкладинка була така ж сама як і у релізу. Створити ностальгію за 2000-ми зробивши в стилі frutiger aero але у сучасному стилі. Вона змогла ідеально з цим справитись.

Про артиста

Revsun - мультижанровий продюсер і музикант з України місто Дніпро. Його музика виходила на лейблах Lowly., Artist inteligence Agency, Suit of Bullets. Revsun приділяє багато уваги атмосфері в музиці і багато експерементує зі звуком шукаючі цікаві музичні рішення, щоб кожен трек був унікальним.


Читати також