07.07.2024
Культурна країна
eye 220

Бібліотека – інформаційний центр Заболотцівської сільської ради шукає дарувальників

Бібліотека – інформаційний центр Заболотцівської сільської ради

Електронна адреса: bibl.zabolotci@gmail.com  

Сторінка бібліотеки у фейсбуці https://www.facebook.com/profile.php?id=100067140761685   

Бібліотека налічує 600 користувачів різного віку. Це - центр спілкування та культурний осередок, розташований у мальовничому селі Заболотці, що у Львівській області. Бібліотека є  місцем для читання, навчання, досліджень, інноваційного розвитку, а також важливим центром культурного життя громади. Тут регулярно проводяться літературні вечори, презентації книг, майстер-класи та інші культурні заходи із залученням місцевих мешканців та внутрішньо переселених осіб.

Бібліотека намагається постійно підтверджувати статус провідного соціального закладу для місцевої громади завдяки постійному пошуку та впровадженню інноваційних форм і методів роботи, співпраці з місцевою владою, зв’язкам із громадськими, творчими об’єднаннями, волонтерами, різними організаціями.

Сьогодні, у воєнний час, дуже бракує коштів для закупівлі нових українських книг. Гостро стоїть питання про поповнення бібліотечних фондів сучасною українською літературою: художньою, науково-пізнавальною, дитячою, літературою для підлітків. Тож бібліотека вирішує питання поповнення фондів шляхом залучення меценатів та постійно діючої акції «Подаруй бібліотеці книгу».

Бібліотека – інформаційний центр Заболотцівської сільської ради

Читати також


up