КЗ «Публічна бібліотека Івано-Франківської селищної ради» шукає дарувальників

КЗ «Публічна бібліотека Івано-Франківської селищної ради»

Адреса бібліотеки: вул. Львівська 5, смт. Івано-Франкове, 81070         

Е-mail: ivanofrankove.5@gmail.com

Звертається до вас т.в.о. директора КЗ «Публічна бібліотека Івано-Франківської селищної ради» І.Є. Бутка та завідувач бібліотеки для дітей КЗ «Публічна бібліотека Івано-Франківської селищної ради» Н.С. Пукало

Наш заклад - освітній та наукаво-інформаційний центр.

Бібліотекарі працюють з новими і відомими формами масової роботи, які сьогодні актуальні, розширюють асортименти форм роботи з читачами. Йдеться як про традиційні, історично сформовані форми заходів, так і про перспективні, інноваційні, які тільки з'являються у зв'язку з розвитком інформаційних потреб суспільства.

КЗ «Публічна бібліотека Івано-Франківської селищної ради»

Бібліотекарі у своїй професійній діяльності використовують такі іноваційні форми роботи:

  • Бібліотеропія – заходи з прослуховуванням музики, участю психолога, трав’яним чаюванням.
  • Феєрія – представлення казкового змісту, характерна пишною постановкою і сценічними ефектами.
  • Майстерня радості – практичне заняття, де учасники займаються яким-небудь видом творчості, а також проводять багато інших цікавих заходів для користувачів бібліотеки.

Ще хочемо звернути увагу на те, що бібліотекарі протягом останніх декількох років брали участь у проєктах «Моя громада - мій добробут», «Мій оберіг - матусина сорочка», «Трансформація бібліотеки в бібліотеку сьогодення», завдяки яким отримали комп’ютерне та мультимедійне обладнання.

Також у Львівському регіональному тренінговому центрі КЗ ЛОР проходили навчання «Основи роботи в інтернеті для бібліотечних працівників».

Серед наших читачів попитом користується література по шкільній програмі (як українська, так і зарубіжна), цікавлять детективи, фентезі, література сучасних письменників.

Будемо щиро вдячні за підтримку!

Читати також


up