Комунальний заклад «Рівненська обласна бібліотека для молоді» Рівненської обласної ради шукає дарувальників

Комунальний заклад «Рівненська обласна бібліотека для молоді» Рівненської обласної ради

Ми - сучасна бібліотека для молоді. У нас ви знайдете багато цікавої інформації: сучасні художні та галузеві книги, різноманітні журнали, місцеві та всеукраїнські газети, можливість відвідати цікаві тематичні заходи для молоді та не лише, взяти участь у різноманітних іграх, квестах, тренінгах та лінгвістичних студіях, познайомитись з цікавими людьми, а ще переглянути сучасні європейські кінострічки та багато іншого.

Комунальний заклад «Рівненська обласна бібліотека для молоді» Рівненської обласної ради.

Здійснюємо пріоритетне бібліотечно-інформаційне обслуговування молоді віком 15-28 років, а також інших вікових категорій користувачів. Бібліотека тісно співпрацює з навчальними закладами регіону, державними та громадськими структурами, що займаються проблемами молоді. Одночасно книгозбірня виступає обласним методико-консультаційним центром для бібліотек всіх систем та відомств, які обслуговують юнацтво та молодь на Рівненщині. Бібліотека організовує професійні семінари, конференції, курси, конкурси та надає консультаційно-методичну допомогу на місцях, займається видавничою діяльністю.

Бібліотека була заснована в 1976 р. Розташована біля зупинки міського громадського транспорту «Автовокзал» за адресою Київська, 18 в м. Рівне. На базі бібліотеки функціонує сучасний інклюзивний молодіжний простір «НОТА».

Літератруа, яка потрібна бібліотеці: популярна психологія, бізнес-література, саморозвиток, інклюзивна література, сучасна українська література, сучасна іноземна література, переклади класичних творів українською.

Facebook-сторінка: https://www.facebook.com/RivneYouthLibrary76

Eлектронна пошта: molodymetod@gmail.com

Читати також


up