КЗ «Ємільчинська публічна бібліотека Ємільчинської селищної ради Житомирської області» шукає дарувальників

КЗ «Ємільчинська публічна бібліотека Ємільчинської селищної ради Житомирської області»

Електронна пошта: biblioteka.emilchine@gmail.com

Бібліотека - це не лише будівля, у якій зібрано масив книжок різноманітної тематики. Це також місце, де люди можуть зустрічатися, обмінюватися думками, навчатися нового й спільно започатковувати добрі справи.

Наша бібліотека розташована в мальовничому селищі Ємільчине на Поліссі. Обслуговує 3700 користувачів, з них 1200 користувачів-дітей та 600 – юнацтво. Бібліотека є центром для дозвілля дітей, юнацтва та дорослого користувача, впроваджує інноваційні форми роботи, співпрацює з місцевою владою, різними організаціями, обслуговує внутрішньо переміщених осіб.

КЗ «Ємільчинська публічна бібліотека Ємільчинської селищної ради Житомирської області»

В бібліотеці відбуваються цікаві зустрічі з місцевими поетами-аматорами, презентації їхніх книг, з відомими людьми, уродженцями нашого селища, різноманітні майстеркласи, літературні й тематичні заходи. В нашій книгозбірні діють любительські об’єднання для дітей «Лялька і книга», «Умілі рученята» та клуби за інтересами для юнацтва «Джерело» та дорослого населення «Осіннє золото» (60 +), який тісно співпрацює з ветеранською світлицею, що діє в громаді. Протягом 2022 - 2023 рр. любительське об’єднання «Лялька і книга» для дітей ВПО та громади представили 58 лялькових вистав.

У зв’язку з очищенням книжкових фондів від літератури російських авторів, дуже потребуємо оновлення фондів книгами різної тематики українською мовою для всіх вікових категорій читачів.    

Серед наших читачів  попитом користується література по шкільній програмі  (Думанська О.,  Кокотюха А., Стронг Д., Герасим'юк В., Дерманський Сашко, Радушинська О., Малетич Н., Морозенко М., Дал Р., Мензатюк З.), детективи, фантастика, література сучасних українських письменників.

Щиро вдячні будемо за підтримку нашої бібліотеки. 

Читати також


up