Новоодеська публічна бібліотека шукає дарувальників

Новоодеська публічна бібліотека

Добрий день, шановні дарувальники!!! До вас з проханням звертається КЗ «Новоодеська публічна бібліотека» Новоодеської міської ради Миколаївської області.

Наша бібліотека - це центр читання, місце для спілкування і проведення інтелектуального дозвілля, задоволення найрізноманітніших освітніх та культурно-інформаційних потреб громадян. Бібліотекарі проводять масову та індивідуальну роботу з користувачами, популяризуючи українську книгу. Колектив постійно працює, над тим, щоб наш заклад був помітним та невід’ємним елементом суспільного життя громади.

Новоодеська публічна бібліотека

Бібліотеці дуже потрібні сучасні україномовні книги. Сьогодні великим попитом користуються саме книжки українських сучасних авторів, люди стали більше читати історичні романи та романи про життя українського народу. Поповнення фондів вирішується шляхом участі у проєктах та постійно діючий акції «Подаруй бібліотеці книгу».

Ми будемо вдячні за сучасну художню зарубіжну й українську літературу, книги за новою шкільною програмою, популярні детективи, пригодницькі романи, пізнавальні енциклопедії, розвиваючі книги.

Дякуємо за можливість отримати нові книги!

Електронна адреса бібліотеки: novaodesa.crb@gmail.com

Сторінка бібліотеки на фейсбуці:

https://www.facebook.com/groups/1355441114545959?locale=uk_UA

Читати також


up