Міська БФ №1 Монастирищенської публічної бібліотеки шукає дарувальників

Міська БФ №1 Монастирищенської публічної бібліотеки

Міська БФ № 1 Монастирищенської публічної бібліотеки (с. Нове Місто) Уманського району Черкаської області.

Ми знаходимось у самому серці України, на землі, оповитій легендами, де витає дух Богдана і б’ється серце Кобзаря. Бібліотека обслуговує усі категорії користувачів, є культурно-інформаційним центром дозвілля мешканців села. Важливе завдання бібліотеки - популяризація читання, яке спрямоване на підвищення рівня освіченості громадян, підвищення рівня медіаграмотності, виховання патріотизму, любові до рідного краю. З цією метою організовуються різноманітні заходи: лекції, книжкові виставки, презентації, зустрічі, обговорення, ігри, майстеркласи, діє Хаб цифрової освіти та гурток за інтересами «Фантазія».

Міська БФ №1 Монастирищенської публічної бібліотеки: сайт, контакти, каталог

Для того щоб бібліотека дійсно стала затишним домом для зустрічі читача з книгою, завдяки спонсорській допомозі, цього року ми зробили ремонт приміщення та провели опалення.

У зв’язку з вилученням великої кількості неактуальної літератури з фонду бібліотеки шукаємо шляхи вирішення питання щодо його поповнення. Наша бібліотека потребує сучасної та класичної україномовної літератури різних жанрів для дорослих, молоді і дітей.

Електронні носії – це круто, але вони не замінять аури, яку має паперова книга, тієї магічної атмосфери, коли у затишку розгортаєш нову книгу, відчуваєш її аромат, шурхіт сторінок. Паперова книга дає відчуття сталості і традиційності, вона символізує культуру читання і навчання, яка передавалася від покоління до покоління.

Будемо щиро вдячні всім щедрим людям за допомогу!

Електронна пошта: lyudmilak1970@gmail.com

Читати також


up