Волинська обласна бібліотека для юнацтва шукає дарувальників

Волинська обласна бібліотека для юнацтва

Волинська обласна бібліотека для юнацтва

Якщо коротко…

У нас можна почитати, попрацювати, скористатися вай-фаєм, провести масовий захід / зустріч / презентацію на будь-яку тематику у читальному залі. Ми втілюємо різні проєкти, які спрямовані на популяризацію книги, читання, патріотизму. В сучасному світі працюємо на ПЕРЕМОГУ! Волонтеримо… організовуємо збори, донатимо і… віримо!

А якщо по-науковому, то…

Волинська обласна бібліотека для юнацтва створена 15 серпня 1977 року. Вона розміщена в приміщенні колишніх келій монастиря католицького ордена Бернардинів, пам'ятки архітектури XVII століття. В самому центрі міста! Загальна площа 640 м2.

Книгозбірня щорічно обслуговує більше 25 тис. користувачів, серед яких учні, студенти, вчителі, науковці, краєзнавці, робітники, особи з обмеженими можливостями, спеціалісти, які відповідають за освітньо-виховну роботу з молоддю та інші.

А взагалі, найкраще про нас розкажуть коментарі наших читачів у соціальних мережах. Ось деякі з них:

«Це найкраща читацька локація міста з фаховим директором та бібліотекарями-професіоналами»;

«Тут завжди цікаво і щось відбувається»;

«Залюбки працювала тут з книгами, коли ще тільки починався мій професійний шлях. А минуло вже стільки років! Приємно, що часи змінюються, а традиції закладу - культура, доброзичливість, готовність допомогти, людяність, професійність - зберігаються. З'являються сучасні форми роботи. Дякую за цікаво проведений з моїми учнями літературний квест. Наснаги Вам й успіхів у праці!»

Волинська обласна бібліотека для юнацтва

Наша бібліотека потребує більше підліткової літератури, патріотичної і літератури, яка спрямована на психологічну підтримку і реабілітацію.

Електронна пошта: voub@ukr.net

Фейсбук-сторінка: www.facebook.com/Volyn.Youth.Library

Читати також


up