Дрогобицька міська бібліотека-філія №1 шукає дарувальників

Дрогобицька міська бібліотека-філія №1

Бібліотека-філія № 1 є структурним підрозділом Дрогобицької ЦБС. Це бібліотека з розгорнутою структурою, де функціонують такі відділи:

- відділ обслуговування дорослих читачів;

- відділ обслуговування 5-9 кл.;

- відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 кл.;

Також у нашій бібліотеці працює сервіс «Бібліоняня», де можна привести дитину і залишити на деякий час. Тут подбають про дітей і з цікавістю та користю проведуть з ними час.

Дрогобицька міська бібліотека-філія №1

Цьогоріч наша бібліотека реалізовувала спільний проєкт Благодійної організації «Міжнародний фонд охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» (NEEKA) та Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні «Бібліотечна няня» у Львівській області (серпень 2023- червень 2024). В рамках проєкту з дітьми проводилось не тільки дозвілля, а й тематичні заняття на певну тематику. Проєкт завершився успішно і нашу бібліотеку відзначили як одну з кращих бібліотек Львівської області.

У бібліотеці понад 2000 користувачів, проводяться багато різноманітних заходів. Це і літературні години, історичні екскурси, творчі портрети, голосні читання, майстеркласи, ігри та розваги для дітей та багато іншого.

Також у бібліотеці діє клуб «Поліглот», де можна поглибити свої знання з англійської мови та поспілкуватись з друзями.

Наявних книг у бібліотеці є достатньо, але завдяки зростаючим сучасним запитам і зміною шкільної програми є деяка нестача книг. А саме книги Н. Гурницької «Мелодія кави у тональності кардамону», книги Н. Фіалко, С. Талан, В. Лиса, Дж. Мойєс, Е. Гілберт та інших сучасних авторів, також психології та розвитку особистості, етнографії та звичаїв українського народу і розвиваючі книги для дошкільнят.

Не вистачає книг з програмної літератури: Л. Воронина «Таємне товариство боягузів», Ульф Старк «Чи вмієш ти свистати, Юганно?», Анна Гавальда «35 кіло надії», Галина Малик «Незвичайні пригоди Алі в країні Недоладії», Богдана Матіяш «Єва і білосніжна квітка лілії», Олександр Гаврош «Різдвяна історія ослика Хвостика», Айзек Азімов «Фах», Чарльз Дікенс «Різдвяна пісня в прозі», В. Нейстайко «Чарівний талісман» .

Ми будемо дуже вдячні, якщо хтось відгукнеться на наш запит!

Наша ел.адреса: drogobickab1@gmail.com

Наша сторінка у фейсбуці: https://www.facebook.com/profile.php?id=100076346120529

Читати також


up