Петрівська публічна бібліотека шукає дарувальників

Петрівська публічна бібліотека

Комунальний заклад «Петрівська публічна бібліотека» Петрівської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області.

Петрівська центральна районна бібліотека (попередня назва закладу) була створена у січні 1939 року і була осередком Петрівської районної бібліотечної системи. За свій поважний вік вона пережила численні реорганізації, переїзди до інших приміщень, повне знищення книжкового фонду за часів окупації регіону у Другій світовій війні, але не втратила любові до книги та свого читача. Вона, як і раніше, виступає очільною бібліотекою для своїх 18 сільських філій. У ній, як і раніше, проводяться різнопланові масові заходи та цікаві зустрічі для користувачів різного віку.

Петрівська публічна бібліотека

На даний час книжковий фонд Петрівської публічної бібліотеки складає близько 28 тис. примірників літератури з різних галузей знань. Але переважну більшість складають російськомовні книги ще минулих часів. Бібліотека гостро потребує книг сучасних українських та світових авторів насамперед художнього та науково-популярного змісту. Читачі бібліотеки були б щиро раді книгам Ніни Фіалко, Надії Гуменюк, Світлани Талан, лауреатів «Коронації слова» та ін. Особливо актуальною є література на тему сучасної війни та боротьби українського народу за своє існування. Придбати такі книги ми, на жаль, не можемо через обмежене фінансування.

Адреса електронної пошти: library.pet@gmail.com

Адреса сторінки у фейсбуку:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100053720621593

Будемо безмежно вдячні за вашу допомогу!

Читати також


up