Обласна бібліотека для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради шукає дарувальників

Обласна бібліотека для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради

Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва — сучасний культурний, інформаційний, просвітницький, дієвий простір.

У грудні 2022 року відбулося об’єднання двох обласних бібліотек для дітей та для юнацтва. Мова йде про книгозбірні на Університетській, 36 та на Михайла Грушевського, 9. Обидві обслуговують не лише містян, а й відвідувачів з усієї Житомирщини, а також долучаються та реалізують різні проєкти на всеукраїнському рівні. Самі ж приміщення книгозбірень, до речі, побудовані ще у XIX столітті.

На 01.01.2023 року фонд бібліотеки складав 170 519 примірників документів для забезпечення потреб 25 500 тис. користувачів.

Обласна бібліотека для дітей та юнацтва ЖОР — це інтерактивна територія для читання, творчості, креативної діяльності, спілкування та інтелектуального дозвілля, навігатор в «цифровому» світі інформації; вільний простір для всіх, хто формує світогляд дітей.

Будемо раді, якщо знайдеться книжковий благодійник чи, можливо, декілька, які подарують нашій установі сучасні книжечки, які радуватимуть наших користувачів.

Обласна бібліотека для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради

Обіцяємо дякувати книжковим благодійникам на сторінці у соцмережах: https://www.facebook.com/libraryyun

Пишіть нам на електронну адресу: zhytomyrobd@gmail.com

Читати також


up