Виноградівська сільська бібліотека шукає дарувальників

Виноградівська сільська бібліотека

Виноградівська сільська бібліотека–філія КЗ «Інгульська публічна бібліотека».

Добрий день! До вас звертається бібліотекар Виноградівської сільської бібліотеки–філії КЗ «Інгульська публічна бібліотека».

Наша бібліотека наразі є єдиним соціально-культурним осередком села. В бібліотеці недавно запрацював Хаб цифрової освіти, де користувачі мають доступ до інтернет-ресурсу. Проводяться різноманітні майстер-класи для дітей та підлітків, літературні вечори, акції, працює читацьке об’єднання «Поетична пристань».

Бібліотека робить все можливе для корисного, цікавого та різноманітного життя дітей та молоді. Та що б не відбувалося в бібліотеці, її основою є якісний бібліотечний фонд. Бібліотека дуже потребує поповнення. Останній раз поповнення книгами відбулося ще до війни.

Виноградівська сільська бібліотека

Найбільше потреба відчувається у літературі для дітей.

Сучасні українські:

 І. Роздобудько, Ю. Винничука, С. Дерманського, С. Талан, В. Чемерис «Вітька+Галька – історія кохання», Дяченки «Ритуал», «Мишачі та мушачі, а також курячі пригоди», Кокотюха А. «Гімназист», Правда М. «Там, де тече Ятрань», Макарик В. «Кеди в небі», Дара Корній «Гонихмарник», Руденко М. «Народжений блискавкою», В. Нестайко «Тореадори з Васюківки».

Зарубіжна література:

Анна Руе «Аптека ароматів», Егеланн Т. «Таємниця катакомб», Стельмашик А. «Хроніки архео», Джонс Д. «Мандрівний замок Хаула», Страуд Дж. «Локвуд і Ко», Бойн Дж. «Хлопчик у смугастій піжамі».

Також комікси, які так полюбляють діти. «Чі. Життя однієї киці», «Ательє чаклунських капелюхів», «Пес Патрон», «Привид Києва».

Будемо дуже раді кожній книзі!

Наша електронна адреса: olshanovskavika@gmail.com

Сторінка на Facebook: https://www.facebook.com/vinogradivs.ka.sil.s.ka.biblioteka

Читати також


up