Рівчак-Степанівська сільська бібліотека-філія шукає дарувальників

Рівчак-Степанівська сільська бібліотека-філія

Вітаю!

Я бібліотекар маленької сільської бібліотеки на Чернігівщині. Попри те, що окупанти завдали ушкоджень нашій бібліотеці під час окупації, вона живе та потребує сучасних українських книжок як для дорослих, так і для дітей.

В бібліотеці постійно організовуються книжкові виставки, виставки-інсталяції, проводяться флешмоби, літературні блокпости, сузір'я цікавинок, свята, патріотичні години, велика робота здійснюється для підтримки ЗСУ.

Ми постійно перебуваємо в інформаційному полі, де показують війну і багато болю. Час від часу потрібно переключати увагу. Це – не прояв байдужості, а просто спосіб захистити свою психіку і зберегти здоров'я. Чудовою можливістю є читання. Поринути думками у вигаданий світ – дати душі можливість відпочити.

Рівчак-Степанівська сільська бібліотека – філія

Я дуже вірю в силу Любові. Любов має безліч визначень та проявів. Любов – це не лише про почуття, але й про вчинки. Подарувати книжку бібліотеці – це один із них. Місце, де зберігається мудрість та знання, варте, щоб про нього піклувалися.

Нам потрібна сучасна література українських авторів, книги за шкільною програмою, любовні романи та детективи, переклади класичних творів українською мовою. Ми будемо раді кожній книжці, адже наш фонд дуже бідний.

А ще нам дуже потрібні настільні ігри як для дорослих, так і для дітей.

Тел. 0508221460

Електронна пошта: antoninatalash@ukr

Читати також


up