Трускавецька міська бібліотека для дітей шукає дарувальників

Трускавецька міська бібліотека для дітей

Трускавецька міська бібліотека для дітей - одна в місті Трускавець. За рік обслуговує 2630 користувачів. Ми активно співпрацюємо з вчителями та учнями трьох загальноосвітніх шкіл міста, дитячими установами, Будинком учнівської творчості, Народним домом, внутрішньо переміщеними особами, з дітьми з фізично обмеженими можливостями. В бібліотеці діє ансамбль сопілкарів «Дударик» та ляльковий театр.

Трускавецька міська бібліотека для дітей

Проводимо для користувачів бібліотеки різні масові заходи: літературно-музичні композиції, зустрічі з письменниками та поетами, години пам’яті, години мужності, музичні п’ятихвилинки, інформаційно-правові години, розважально-пізнавальні конкурси, майстеркласи, перегляди відеофільмів. Користувачі нашої бібліотеки брали участь у всеукраїнських та обласних конкурсах і стали дипломантами та переможцями. Бібліотекарі та користувачі беруть участь у загальноміських масових заходах.

У зв’язку з актуалізацією фондів і списання неактуальної літератури маємо велику потребу в нових книгах. Це дитяча та підліткова художня література українських і зарубіжних письменників. Особливо не вистачає книг, які читають за шкільною програмою в усіх класах. Тематика художної дитячої літератури будь-яка: від казок і до детективів, фентезі, пригод. Не вистачає всього. Будемо вдячні за будь-яку допомогу!

Книги, які потребує наша бібліотека:

  1. Джон Бойн. Хлопчик у смугастій піжамі.
  2. Є. Авдівська. Казки
  3. О. Гаврош. Різдвяна історія ослика Хвостика.
  4. М. Павленко. Янголи для Павлуся Тичини.
  5. Неда Неждана. Зоряна мандрівка
  6. Б. Матіяш. Єва і білосніжка квітка лілії
  7. Д. Корній. Духи природи.
  8. Ібсен. Ляльковий дім
  9. А. Гавальда. Тридцять п’ять клограмів надії
  10. Г. Пагутяк. Королівство
  11. Н. Малетич. Щоденник Ельфа
  12. М. Стельмах. Гуси-лебеді летять.

Наша електронна адреса: zntryskavochka@ukr.net

Номер телефону: 0966772359

Читати також


up